KAYA AİLESİNDEN İSTANBUL`DA MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Geleneksel olarak her Ramazan ayında KAYA Ailesi tarafından verilmekte olan İftar Yemeğiİ?ne yüzlerce Aile ferdinin yanı sıra TBMM Eski.Anayasa komisyonu Başkanı Prof.Dr..Burhan KUZU da katıldı.

Mardin 14.06.2017 09:10:52 0
KAYA AİLESİNDEN İSTANBUL`DA MUHTEŞEM İFTAR YEMEĞİ

Geleneksel  olarak her Ramazan ayında   KAYA Ailesi tarafından verilmekte olan İftar Yemeğiİ’ne  yüzlerce Aile ferdinin yanı sıra TBMM  Eski.Anayasa komisyonu Başkanı Prof.Dr..Burhan KUZU da katıldı.   

 

Mardin'in Kabala Mahallesinin en büyük ailelerinden biri olan KAYA’lar Ailelerini temsil eden bayraklarla süsledikleri  Florya Has Kral Hatay sofrası'nda Eski Anayasa komisyonu başkanı ve Ak Parti MKYK üyesi Burhan KUZU’nun da katıldığı yüzlerce Aile ferdinin  katıldığı görkemli iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

KAYA Ailesinin ileri gelenlerinden Hacı İsmail KAYA İftar yemeği ile  ilgili yaptığı açıklamada Birlik ve beraberliğin önemine değinerek ”Bu zor günlerde bütün islam aileminin ve milletimiizin en çok ihtiyaç duyduğu şey kardeşlik duygusu ve Allah sevgisiyle sağlanacak olan birlik ve beraberliktir. 



Bizler Aileden başlaması gerektiğine inandığımız bu birlikteliğin Allah dostlarına güven Memleketimizin düşmanlarına korku vereceğinin bilincindeyiz. Bu yüzden aile birliğimizi her şeyin üstünde tutuyoruz” dedi

 

İftar sonrasında yapılan dualardan sonra edilen sohbet esnasında Hacı İsmail KAYA  konuklarına Mardinden özel olarak getirilen yerli kiraz ikram edidi

 




 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19