KATAR BÜYÜKELÇİSİ AL-SHAFİ GÜNEYDOĞU`NUN EFESİ DARA ANTİK KENTE HAYRAN KALDI

Bir dizi temaslar yapmak üzere Mardin`e gelen Katar`ın Ankara Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Shafi`yi Mardin Hava limanında Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından karşılandı.

Turizm 8.07.2019 11:30:06 0
KATAR BÜYÜKELÇİSİ AL-SHAFİ  GÜNEYDOĞU`NUN EFESİ DARA ANTİK KENTE  HAYRAN KALDI

Bir dizi temaslar  yapmak üzere  Mardin'e  gelen Katar'ın Ankara Büyükelçisi   Salim Mübarek Al-Shafi'yi Mardin Hava limanında Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından karşılandı.

 

Çeşlitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Katar'ın Ankara Büyükelçisi   Salim Mübarek Al-Shafi ve beraberindeki heyet,Mardin Valiliğine geçerek burada Mardin Valisi Mustafa Yaman tarafından kabul edildi.Ticaret işbirliği ve bölgeye yatırım olanaklarını görüşmek üzere ilçe Belediye Başkanları ile  bir araya Gelen Büyükelçi Salim Mübarek Al-Shafi ve beraberindekiler daha sonra Midyat ilçesine geçerek Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin'i makamında ziyaret etti.

 

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ile birlikte ilçeyi gezen Katar Heyeti,daha sonra  Güneydoğunun Efes'i olak bilinen Dara  Antik Kentini ziyaret etti.Dara Antik kenti ile ilgili kendisine bilgi verilen Büyükelçi  Salim Mübarek Al-Shafi Dara antik kenti ile ilgili Hayran kaldığını ifade etti.

 

Midyat ilçesinin Tarihi Camilerini de gezen Katar'ın Ankara Büyükelçisi   Salim Mübarek Al-Shafi burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

 

Katar Heyeti ziyaretini tamamlamasının ardından,Mardin'den Hava yolu ile ayrıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00