KARNELERİNİ VALİ BABA`DAN ALDILAR!

O`nlar da Karnelerini aldı.Mardin'de engeli ve süreğen hastalığı nedeniyle okula gidemedikleri için Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mardin Rehberlik ve Araştırma Merkezi(RAM) işbirliğinde evde eğitim alan öğrenciler 14 Haziran Cuma günü, karnelerini evle

Polisiye Haberler 22.06.2013 15:22:06 0
KARNELERİNİ VALİ BABA`DAN ALDILAR!

O`nlar da Karnelerini aladı.Mardin’de engeli ve süreğen hastalığı nedeniyle okula gidemedikleri için Mardin Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mardin Rehberlik ve Araştırma Merkezi(RAM) işbirliğinde evde eğitim alan öğrenciler 14 Haziran Cuma günü, karnelerini evlerinde verildi. Mardin Valisi  Dr. Ahmet CENGİZ’in eşi Vehibe CENGİZ tarafından karnelerini alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Mardin il Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Şeyhmus UTLU, Ram Müdür Vekili Hasan ÖZDOĞAN ve Gezici Öğretmen Aslıhan SEZER’le birlikte evde eğitim alan öğrencilerin evini ziyaret eden Mardin  Valisi Dr. Ahmet CENGİZ’in eşi Vehibe CENGİZ, Engelli öğrencileri çat kapı evine giderek,öğrencilere karnelerinin yanında da çeşitli hediyeler de verdi.

            İlk olarak Şükrü AKGÜL’ün evini ziyaret eden Vehibe CENGİZ, bedensel engelli öğrenci Şükrü’ye engelli sandalyesi hediye etti.,. Daha sonra kanser hastası Sıla GEÇER’i evinde ziyaret ederek burada da   CENGİZ, minik Sıla’ya ise tablet hediye etti. Vali eşi Vehibe CENGİZ’in son durağı ise yine bedensel engelli olan Dilan OLGAÇ’ın evi ziyaret edildi. Dilan’a da çalışma masası hediye eden Vehibe CENGİZ; “Devletimiz okumak isteyen bütün çocuklarımıza elini uzatıyor ve onların eğitimden yoksun kalmasına izin vermiyor” diyerek okula gidemeyen çocuklara, eğitimin evlerine kadar götürüldüğünü vurguladı.

 

ABDULLAH ORTAÇ(AHA)MARDİN ÖZEL HABER


29.8° / 19.1°
  • BIST 100

    10895,2%1,45
  • DOLAR

    32,20% 0,14
  • EURO

    34,98% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2502,96% 0,01
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,00