KARNELERİNİ VALİ ÇOMAKTEKİN`İN ELİNDEN ALDILAR

Amasya Valisi İ. Halil Çomaktekin Ziya Paşa Ortaokulunda yapılan karne dağıtım törenine katıldı.

12.06.2015 14:19:35 0
KARNELERİNİ VALİ ÇOMAKTEKİN`İN ELİNDEN ALDILAR

 

 

Amasya Valisi i İ. Halil Çomaktekin Ziya Paşa Ortaokulunda yapılan karne dağıtım törenine katıldı. 

Karne dağıtım Törenine e ayrıca Amasya Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, protokol üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Vali Çomaktekin törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Ülkemizin istikbali sevgili gençlerimizdir. Milletlerin en büyük gücü insan kaynağıdır. İnsan kaynağınızı ne kadar iyi eğitirseniz o kadar güçlü, huzurlu ve mutlu bir millet olursunuz. Sevgili öğretmenlerimiz sene başından beri büyük bir özveriyle, kendilerine emanet edilen bu güzel çocukları geleceğe iyi hazırlama adına büyük çalışmalar yürüttüler. Sevgili çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi için devletimiz, ülkemiz çok önemli kaynaklar ayırdı. Çocuklarımız fiziki şartları son derece düzgün, iyi eğitilmiş öğretmenlerle ve okul yönetimleriyle yetiştirilmeye başlandı.

Çocukarımızın iyi yetişmesi için anne ve babaların büyük emekleri oldu. Kendilerini kutluyorum. Ülke genelinde bugün hepimiz heyecanlıyız, mutluyuz. Çocuklarımız karnelerini aldılar. Amasya’da 61 bine yakın öğrenci eğitim görüyordu. Amasya’da da eğitimin son derece başarılı bir şekilde sonuçlanmış olduğunu görmek başta şahsım olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımızı, Milli Eğitim Müdürümüzü ve öğretmenlerimizi memnun etmiştir. Bize bu çalışmalarda destek veren herkesi kutluyorum. Sevgili öğrencilerimize de bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından okuldaki sınıfları gezen Vali Çomaktekin öğrencilerle sohbet ederek, karnelerini dağıttı. Çomaktekin programın sonunda TRT’ye 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılının değerlendirmesini yaptı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-AMASYA


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90