KARDEŞ İLÇE ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ DARGEÇİT İLÇESİNDE KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜNÜ HAYATA GEÇİRİYOR

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’un aralarında imzaladığı protokole AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’ta şahitlik etti.

Mardin 13.04.2021 23:44:00 0
KARDEŞ İLÇE ZEYTİNBURNU BELEDİYESİ  DARGEÇİT İLÇESİNDE  KÜLTÜR MERKEZİ SÖZÜNÜ  HAYATA GEÇİRİYOR

Kardeş Zeytinburnu Belediyesi’nden Dargeçit İlçesi’ne Kültür Merkezi projesi hayata geçiriliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ile Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy’un aralarında imzaladığı protokole AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç’ta şahitlik etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç, “Gençlerimizin geleceğine yönelik yaptığı birçok hizmetle gençliğin abisi niteliğinde olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Ömer Arısoy, Dargeçit ilçemizde yapacağı Kültür Merkezi ile yine gençleri sosyal alanlarla buluşturacak. Kardeş belediyesi olma hasebiyle Dargeçitli gençlerimize kazandıracağı bu güzel eserden dolayı Zeytinburnu Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Genç nüfusunun yoğun olduğu ilçemizde kültür merkezi, kıraathane ve bilgi evi tarzında çok amaçlı olarak kullanılabilecek bu eser Dargeçit ilçemize renk katacaktır. Kardeş belediyeciliğin bir yansıması olan kültür merkezi projesi yapılacak hızlı çalışmalarla dört ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Eser tamamlandığında inşallah Zeytinburnu- Dargeçit arasındaki köprünün daha da sağlamlaşmasına vesile olacaktır”.

DARGEÇİT’E KÜLTÜR MERKEZİ ÖNEMLİ BİR AÇIĞI ORTADAN KALDIRACATIR

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy yaptığı açıklamalarda, “İlçemizde gençlerimiz için yapmayı planladığımız çok amaçlı kültür merkezinin yapımını üstlenen kardeş belediyemiz Zeytinburnu Belediyesi Başkanı Sayın Ömer Arısoy’a Dargeçitli vatandaşlarımız adına şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimizin geleceklerine yön verebilecekleri kültür merkezi-bilgi evinin ilçemizde çok önemli bir yere sahip olacağına inanıyorum. Yoğun bir genç potansiyeline sahip olan ilçemizi çocuklarımızın ve gençlerimizin spor, bilim, kültür ve sosyal her alanda ilgilenebilecekleri potansiyele ulaştırmaya çalışıyoruz. Semt sahaları, olimpik yüzme havuzu, basketbol alanı, spor salonu gibi gençlerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz vb. tüm hizmetlerin yanında kültür merkezinin de ilçemizde yer alması önemli bir açığı da ortadan kaldıracaktır. Bu bağlamda Zeytinburnu Belediye Başkanımız Sayın Ömer Arısoy’a kardeş belediyecilik projesi kapsamında ensar görevi üstlenerek ilçemize kazandıracağı eserden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum”.

DARGEÇİT KÜLTÜR MERKEZİ GENÇLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Dargeçit İlçesi’nde yapımını üstlenen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, konuyla ilgili sosyal medya hesaplarında yaptığı, ‘Dargeçit Kültür Merkezinin protokolü Mardin dışında nerede imzalanabilir? Cevabında, ‘elbette Zeytinburnu’nda!’ şeklinde tebessüm içeren paylaşımıyla dikkat çekti. Belediye Başkanı Ömer Arısoy yaptığı açıklamalarda, “Doğumuzun incisi olan kadim Mardin’e bağlı kardeş ilçemiz Dargeçit’e yapmayı planladığımız kültür merkezinin protokolünü AK Parti Mardin İl Başkanı Sayın Faruk Kılıç, Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeleri Sayın Abdülhakim Kaya ve Yücel Elibol’un şahitlikleriyle Dargeçit Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Cüneyt Aksoy ile birlikte imzaladık. Kaba ve diğer tüm mefruşatları dâhil olmak üzere inşallah anahtar teslimi şeklinde tamamlayacağımız Dargeçit Kültür Merkezi şimdiden gençlerimize hayırlı olsun diyebiliriz. AK Belediyecilik olarak berber çıktığımız bu kutlu hizmet yolunda doğu-batı ayırımı yapılmaksızın memleketimizin her bir köşesine yatırımlar yapmak için çalışıyoruz. İnşallah dört ay gibi kısa bir zamanda tamamlamayı düşündüğümüz Dargeçit Kültür Merkezi’nin açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/DARGEÇİT


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00