KARAOĞLU`NDAN 19 MAYIS MESAJI

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

17.05.2015 10:08:58 0
KARAOĞLU`NDAN  19 MAYIS MESAJI
 
AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
 
Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu,19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, istiklal mücadelesinin meşalesinin tutuşturulduğu 19 Mayıs gününde, milletin kaderinin yeniden şekillendiğini, parlak bir umut ışığı doğduğunu ifade etti. Her milletin tarihinde, yıldızın parladığı anlar bulunduğunu vurgulayan Karaoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi, “Bizim milletimizin yıldızının parladığı an da hiç şüphesiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadelemizi başlatmak adına Samsun'a ayak bastığı 19 Mayıs günüdür. İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs günü, aynı zamanda milli hafızamızda çok önemli yer tutan 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi destansı başarıların da kaynağıdır.’’ İfadelerinde bulundu. 
 
Onun için aziz milletimiz, bilhassa gençlerimiz, 19 Mayıs ruhuyla birlikte 23 Nisan ve 29 Ekim ruhuna, diğer bir deyişle istiklalimize ve istikbalimize, demokrasimize ve cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaktır. Çünkü Türkiye'nin istikbali, milletimizin umudu ve göz bebeği olan gençlerimizin omuzları üzerindedir. İnanıyorum ki gençlerimiz, tarihimizden aldıkları  medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır.'' Diyerek gençlere seslendi. 
 
Karaoğlu, gençlere düşen en önemli görevin, devraldıkları mirası daha da zenginleştirmek için özveriyle çalışmak, kendilerinden sonra gelen nesillere bugün olduğundan çok daha parlak, kalkınmış, gelişmiş ve müreffeh bir ülke bırakmak olması gerektiğini vurgulayarak, mesajını şu ifadelerle tamamladı, “'Bu düşüncelerle, öncelikle Soma maden ocağında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar ve ailelerine başsağlığı dilerken, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.” Dedi 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:RÜZGAR KABASAKAL

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04