Karakaya, Başkent Üniversitesi öğrencileri ile Buluştu

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Başkent üniversitesi`nde beşyüz öğrenci ile bir araya geldi.

Siyaset 4.03.2014 17:37:41 0
Karakaya, Başkent Üniversitesi öğrencileri ile Buluştu

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, Başkent üniversitesi`nde beşyüz öğrenci ile bir araya geldi.
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Topluluğu ve Öğrenci Konseyi`nin ortak düzenlediği programda öğrencilerle söyleşi gerçekleştiren Karakaya, ülkenin geleceği gençlerin önemine vurgu yaptı.
Soru - cevap şeklinde devam eden panelde Karakaya gençlerin merak ettikleri soruları yanıtladı. Sorulardan bazıları şu şekildeydi;
- Geldiğiniz için teşekkür ederiz. Ankara`da engelli birinin yaşaması çok zor. Mesela engelli asansörü yapılıyor tekerlekli sandalye sığmıyor gibi pek çok sorunlarla karşılaşılıyor. Sizin engelliler için yapmayı planladığınız projeleriniz var mı? 

Karakaya; "bu durumun zaten yasal zorunluğu vardır. Bu yüzden ben onları proje olarak adlandırmıyorum elbette engelli vatandaşlarımız daha rahat yaşayacağı hareket alanları oluşturacağız. Biz insan odaklı yönetim diyoruz, biz herkesin başkanlığına talibiz. Mevcut hükumet yetiştiremedikleri için erteleme istedi" dedi.

- Öncelikle davetimizi kabul ettiğiniz ve davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Benim merak ettiğim anketlerin neye göre hazırlandığı. Her aday açıkladığı ankette kendini birinci gösteriyor Hangisine inanmalıyız? sorusuna Karakaya espirili bir dille yanıt verdi. Karakaya`nın" Ortada şöyle ilginç bir durum var. Melih Gökçek %53 alırım diyor, Mansur Yavaş %51 alırım diyor. Toplayınca 104 ediyor. Ben de diyorum ki matematiğe saygımdan -4 almam gerekir." şeklindeki cevabı salondan büyük alkış aldı. 
Karakaya, Bu seçimin kaybedeni Anket şirketleri olacaktır dedi.
Gençlerle yapılan bu keyifli panelin sonunda Karakaya`ya çiçek ve plaket hediye edildi.
Karakaya, panelin sonunda fotograf çekilmek isteyen öğrencileri kırmadı.



ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


27.2° / 16°
  • BIST 100

    10676,70%-1,07
  • DOLAR

    32,24% 0,19
  • EURO

    34,98% 0,41
  • GRAM ALTIN

    2418,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3917,34% -0,59