Karabağlar Kaymakamı Tunç`tan Mardinliler Federasyonu`na ziyaret

İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç?a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Gündem 9.03.2018 09:36:00 0
Karabağlar Kaymakamı Tunç`tan  Mardinliler Federasyonu`na ziyaret

İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç,  İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Ahmet Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

“Mardinliler İzmir ve Türkiye için önemli bir değerdir”

İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, “İzmir’de yaşayan Mardinliler kent için ve ülkemiz için önemli bir değer ve dinamiktir.” dedi.

İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Başkanı Ahmet Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde başkanlığa seçilen Tunç’a görevinde başarılar dileyen Kaymakam Tunç, “Kendisinin Mardinlileri layıkıyla temsil edeceğine ve İzmir’imize önemli katkılar sunacağına inanıyorum” diye konuştu. Tunç, aslen Mardinli olduğunu belirterek, “Tabii her insan gibi ben de hemşehrilerimin başarılı olmasını isterim ve buna katkı sunmaya da çalışırım. Tabii hemşehrilerimin İzmir’e güç kattığını görmek benim için ayrı bir mutluluk” sözlerine yer verdi.

Ziyaretinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesinden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Tunç, tüm kadınların gününü kutladı.

İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç da, Kaymakam Tunç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretiniz bize güç verdi. Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Mardinliler için olduğu kadar İzmir için de tüm enerjimizi ortaya koyacağız” ifadesini kullandı. Tunç, bir mülki amir olarak Mehmet Sadık Tunç’la gurur duyduklarının altını çizerek, “Karabağlar’ın her tarafına yetişen, devletin bütün imkanlarını hakkaniyetli ve duyarlı bir şekilde topluma ulaştırdığını görüyoruz. Bizlere ve herkese örnek olan bir hizmet anlayışınız var. Bunun için de ayrıca teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi.

Tunç, tüm kadınların Dünya Kadınları Günü’nü kutlayarak, “Yılın sadece bir günü değil 365 günü kadınlarımızı önemsemeliyiz. Dinimiz İslam kadınlara ne denli önem verdiğini Hz Peygamber’in Veda Hutbesi’nde ortaya koymuştur” dedi.

Konuşmaların ardından İzmir Vali Yardımcısı ve Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve İMAF yönetim kurulu üyeleri birlikte fotoğraf çektirdi.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19