KARABAĞLAR KAYMAKAMI MEHMET SADIK TUNÇ`TAN MARDİNLİLERE ZİYARET

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Mardinliler Federasyonu?na yaptığı ziyarette eğitim ve gelişmişlikle ilgili açıklamalar yaptı

Mardin 29.10.2016 12:52:19 0
KARABAĞLAR KAYMAKAMI MEHMET SADIK TUNÇ`TAN MARDİNLİLERE ZİYARET

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Mardinliler Federasyonu’na yaptığı ziyarette eğitim ve gelişmişlikle ilgili açıklamalar yaptı

 

“Eğitimli bir kuşak yetiştirmeliyiz”

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, “Daha güzel bir gelecek için, genç neslin eğitimine önem vermeliyiz. Bu konuda bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

 

Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) Genel Başkanı Beşir Tunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Tunç ve yönetim kuruluna başarılar dileyen Kaymakam Tunç, “Görev yaptığım Karabağlar’da ve İzmir’de yaşayan tüm Mardinlilere önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Halkımızın ihtiyaçlarını giderme, onlara hizmet götürme adına el birliğiyle hareket etmeliyiz” diye konuştu.

 

 

Tunç, İMAF’ın İzmir’de Mardinlileri temsil eden en güçlü STK olduğunun altını çizerek, “Şüphesiz Mardinlilerin farklı alanlardaki temsili de bu kurumun gündeminde olmalıdır. Ancak, en önemli önceliğin gençlerle ilgilenmek olduğunu belirtmeliyim. Yapılması gereken şey, eğitimli bir gençlik yetiştirmektir. İzmir’de yaşayan Mardinlilerin bir çok alanda gücünün artması gerekir; ama ilk önce eğitimli ve yetişmiş insan alanında da ilerlememiz gerekir” sözlerine yer verdi.

 

İMAF Genel Başkanı Beşir Tunç da, Kaymakam Tunç’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ben başkanlığa aday olduğumda ilk önce Sayın Kaymakamımı ziyaret etmiştim. O ziyaretimizde kendisi desteğini ve memnuniyetini sundu. Ziyaret sözü vardı ve federasyonumuzu ziyaret etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ortak projelerle iyi çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi. 

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29