KAPALI ICE TEA KUTUSUNDA YABANCI CİSİM ŞİKAYETLERİ ARTTI

Türkiye`de Üretim ve Dağıtımı Fruko Meşrubat Sanayi Ltd.Şti tarafından gerçekleştirilen lipton Ice Tea Soğuk Çay içeceklerde son günlerde yabancı cisim çıktığına ilişkin şikayetler yoğunlaştı.

Gündem 22.03.2015 16:21:28 0
KAPALI ICE TEA KUTUSUNDA YABANCI CİSİM ŞİKAYETLERİ ARTTI

Türkiye'de Üretim ve Dağıtımı Fruko Meşrubat Sanayi Ltd.Şti tarafından gerçekleştirilen lipton Ice Tea Soğuk Çay içeceklerde son günlerde yabancı cisim çıktığına ilişkin şikayetler yoğunlaştı.
Türkiye'nin en büyük Şikayet sitesi olan http://www.sikayetvar.com Sitesinde yayınlanan şikayetlerde ortak konu,Lipton ice tea limon 1,5 litre içeceğin içinde salya şeklinde cisim buldum. Açmadan direk olarak resimlerini çekip mail atmak istedim fakat gerek web sitesi gerek internet üzerinden ulaşamadım. Benim gibi birkaç kişi daha aynı sorunu yaşadığını firmanın cevap dahi verdiğini paylaşmışlar. Böyle uluslararası bir firma için oldukça korkunç bir durum.''Deniyor
İşte Şikayet Var Sitesine bu konuda yapılan Şikayetlerden Örnekler: ''Pepsi Lipton İce Tea İçindeki Yabancı Cisim!
Hümeyra B. | 03 Mart 2015 12:08 Dün semt marketinden aldığım Lipton ice tea limon 1,5 litre içeceğin içinde salya şeklinde cisim buldum. Açmadan direk olarak resimlerini çekip mail atmak istedim fakat gerek web sitesi gerek internet üzerinden ulaşamadım. Benim gibi birkaç kişi daha aynı sorunu yaşadığını firmanın cevap dahi verdiğini paylaşmışlar. Böyle uluslararası bir firma için oldukça korkunç bir durum. Sonuna kadar bu işin peşindeyiz. Benim çocuklarımın sağlığı hiçbir şeyden önemli değil. Bunu hepinizin görmesini istiyorum.''Denildi.
İşte bir başka vatandaş tarafından daha ayunı konuda yapılan şikayet: ''Pepsi Lipton İce Tea İçerisinde Tanımlayamadığım Şeyler...
Tolga K. | 18 Mart 2015 15:10 Almış olduğum Lipton ice tea içerisinde tanımlayamadığım beyaz renkli şeyler yüzüyor, şişe açılmamış şekilde durmakla beraber tarihide geçmemiş durumdadır. 
Koli şeklinde alıp sürekli tüketmekte olduğumuz ürünün bu durumundan ötürü bilgi almak için 0800 261 70 00 no.lu müşteri destek hattına da ulaşamadım.''Denildi
Ankara'dan mail atan bir Okurumuz da Gönderdiği Fotoğraflarada açıkça Görüleceği üzere yeni aldığı 1,5 Litrelik Lipton Marka Ice Tea'da yabancı cisimlerin açıkça görüldüğü,Firma Şikayet hattını da defalarca aramasına rağmen telefonun açılmadığı gibi,İletişim adresinin Firmanın ilgili web sitesinde bulunmadığından Firma yetkililerine şikayetini iletemediği için, www.sikayet.var.com sitesine şikayette bulunduğunu,Uluslararası olan bu firmadan Şikayetçi olduğunu bildirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00