KAMOR PARKI MARDİNLİLERİN MESİRE VE PİKNİK ALANI OLACAK

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehrin merkezinde yer alan Kamor Parkı için de çalışma başlatılıyor. Konuyla ilgili ihaleyi alan firma il esözleşme imzalanırken, çalışmanın kısa sürede bitirilerek örnek bir piknik ve mesire alanının ortaya çıkmas

Mardin 18.11.2017 13:52:12 0
KAMOR PARKI MARDİNLİLERİN MESİRE VE PİKNİK ALANI OLACAK

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehrin merkezinde yer alan Kamor Parkı için de çalışma  başlatılıyor. Konuyla ilgili ihaleyi alan firma il esözleşme imzalanırken, çalışmanın kısa sürede bitirilerek örnek bir piknik ve mesire alanının ortaya çıkması hedefleniyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili . Mustafa Yaman, “Vatandaşlarımızın çocuklarıyla güzel zaman geçirebilecekleri alanların olmasını önemsiyoruz” dedi. Yaman şunları kaydetti: “Mardin son bir yılda belediye hizmetlerinin yanı sıra sosyal, sporsal ve sanatsal anlamda kabuğunu kırmıştır. Biz bu şehirde herkesin gülmesi hedefiyle çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Özellikle çocuklarımızın ve ailelerimizin mutlu olabilecekleri alanları ortaya çıkarmak için çaba veriyoruz. Bu nedenle park ve piknik ve mesire alanlarını önemsiyoruz”

 

Kamor Parkı çalışmalarını da önemsediklerini aktaran Yaman, “ Kamor Parkı şehrimizin merkezinde vatandaşlarımız tarafından ilgi gören yeşil alanlardan birisidir. Fakat alanımız maalesef bugüne dek kaderine terk edilmiş ve vasfını yitirmek üzere bir yer haline gelmiş. Biz bu duruma sessiz kalmak istemedik. Bu nedenle ön çalışmalarımızı yapmanın akabinde projemizi çizerek ihalemizi gerçekleştirdik. Yakın bir zamanda beklediğimiz ve istediğimiz bir alana kavuşacağız” diye konuştu. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19