Kamerun Heyetinden Dünyagöz Ankara?ya Ziyaret

Göz sağlığı konusunda yaptığı atılımlar ile Türkiye?nin sağlık turizmi konusunda, dünyanın önde gelen merkezlerinden biri haline gelmesine büyük katkılarda bulunan Dünyagöz Hastaneler Grubu, Kamerun?dan gelen resmi heyeti ağırladı.

Sağlık 17.10.2017 09:59:27 0
Kamerun Heyetinden Dünyagöz Ankara?ya Ziyaret

Göz sağlığı konusunda yaptığı atılımlar ile Türkiye’nin sağlık turizmi konusunda, dünyanın önde gelen merkezlerinden biri haline gelmesine büyük katkılarda bulunan Dünyagöz Hastaneler Grubu, Kamerun’dan gelen resmi heyeti ağırladı.

 

Kamerun Sosyal Güvenlik Kurumu (CNPS) Genel Direktörü Mekulu Mvondo Akame Noël tarafından Dünyagöz Ankara’da gerçekleşen ziyaret sırasında sağlık turizminin geliştirilmesi konusunda atılacak adımlar ve gelecekte beraber yürütülebilecek projeler masaya yatırıldı. Prof. Dr. Atilla Bayer ve Dünyagöz Hastaneler Grubu Ankara Bölge Direktörü Hüseyin Kılavuz, heyete hastane ve verilen hizmetler ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Toplantının sonunda açıklamalarda bulunan CNPS Genel Direktörü Mekulu Mvondo Akame Noël, “Gerçekleştirdiğimiz bu verimli toplantı ve misafirperverlikleri için Dünyagöz ekibine teşekkür ediyorum. Türkiye ve Kamerun arasında sağlık turizminin geliştirilmesi ve gelecekte beraber yürütebileceğimiz projeler ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Hastanenin altyapısından ve kullanılan gelişmiş teknolojilerden çok etkilendim. Gelecekte birlikte yapacağımız projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Dünyagöz Hastaneler Grubu Ankara Bölge Direktörü Hüseyin Kılavuz ise, “Dünyagöz olarak, Türkiye’nin sağlık turizminde son yıllarda yaptığı büyük atılımın önemli bir parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz toplantıda, sayın Noël ile gelecekte birlikte gerçekleştirebileceğimiz projeleri tartıştık. Benzer temaslarımızı sürdürerek ülkemizi, göz sağlığı konusunda dünyanın önemli merkezlerinden biri haline getirmeyi amaçlıyoruz” dedi.


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04