KADİR İNANR`IN SON FİLMİ KAPI`NIN ÇEKİMLERİNE MARDİN`DE BAŞLANDI

Yönetmenliğini karı koca olan Nihat ve Filiz Durak`ın üstlendiği ve Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanr`ın son Filmi olan ``Kapı``filminin Mardin çekimine başlandı.

Mardin 4.09.2018 09:44:47 0
KADİR İNANR`IN SON FİLMİ KAPI`NIN ÇEKİMLERİNE MARDİN`DE BAŞLANDI

Yönetmenliğini karı koca olan Nihat ve Filiz Durak'ın üstlendiği ve Türk sinemasının efsane isimlerinden Kadir İnanr'ın son Filmi olan ''Kapı''filminin Mardin çekimine başlandı.

 


 1968 senesinde yayınlanan Yedi Adım Sonra adlı sinema filmi ile oyunculuk kariyerine başlayan Türk sinemasının efsane isimlerinden biri olan  Kadir İnanır , günümüze kadar pek çok film ve dizide rol aldı... Yeşilçam'ın en sevilen erkek oyuncularından birisi olan Kadir İnanır  Mardin'de çekimlerine başlanan  Kapı filmi ile jübilesini yapmayı düşünüyor!

 

 

Büyük bir hazırlık dönemi geçiren Kapı filminin çekimlerine Mardin'de başlandı. Nihat Durak’ın çektiği proje Mardin-İstanbul ve İsveç olmak üzere üç farklı adreste çekimleri yapılacak.

 

Midyatlı Süryani bir ailenin dramını anlatan Kapı isimli filmde   Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Aybüke Pusat, Timur Acar, Vahide Perçin ve Kadir İnanır başrolleri paylaşıyor.

 

Geçtiğimiz şubat ayında beyinde pıhtı atması nedeniyle yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan ve 7 yıldır sinemaya ara veren usta oyuncu Kadir İnanır,Kapı filmi ile setlere  yeniden döndü. Türk sinemasının yaşayan efsanesi 7 yıl aradan sonra Kapı  filmi ile  sevenlerinin karşısına çıkmış olacak.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04