KAÇIRILAN GENÇ KIZDAN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Yaz tatili için geldiği memleketi Niğde?nin Fesleğen Köyü?nde iki gün önce kaçırılan Vildan Dokuz?dan 2 gündür haber alınamıyor. Görgü tanıklarının ifadesine göre babaannesine ekmek alan ve dönüş yolunda kuzeninin çaresiz bakışları arasında silahlı

Polisiye Haberler 27.07.2016 10:24:27 0
KAÇIRILAN GENÇ KIZDAN 2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Yaz tatili için geldiği memleketi Niğde’nin Fesleğen Köyü’nde iki gün önce kaçırılan Vildan Dokuz’dan 2 gündür haber alınamıyor. Görgü tanıklarının ifadesine göre babaannesine ekmek alan ve dönüş yolunda kuzeninin çaresiz bakışları arasında silahlı üç kişi tarafından zorla arabaya bindirilerek kaçırılan Vildan D. için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

 Rahatsız ediliyordu

Genç kızın yanında bulunan ve olay sırasında zanlılar tarafından tartaklanan genç kızın kuzeni Betül Doğru’nun ifadelerine göre lise öğrencisi genç kızı, geçtiğimiz yıl yine memleketine gezmeye geldiği sırada rahatsız eden Hasan Balcı (25) silahlı iki arkadaşı ile birlikte yolunu kesti. Bağırmaması için de ağzı kapatılarak zorla otomobile bindirilen genç kızı kaçıran araçtan havaya silahla bir el ateş edilerek, araç hızla oradan uzaklaştı.

 Fesleğenliler Valilik Yolunu Kapattı

 Genç kızın hayatından endişe eden ailesi ve 200’e yakın Fesleğenli, kaçıran kişilerin bulunması ve bu tip olaylara tepki göstermek için dün saat 18.30 sularında Niğde Valiliği önündeki yolu trafiğe kapattı. Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu devreye girerek vatandaşları dinledi ve Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a talimat vererek, polis ekiplerini de takviye olarak bölgeye gönderdi. Zanlı Hasan Balcı ve ailesi tarafından bu tür olayların sık sık gerçekleştirildiğini ve aileye hiçbir şekilde yaptırım uygulanmadığını iddia eden Fesleğenliler, şahısların yıllardır Fesleğen Köyü Dere mevkiinde dağlarda bulunan mağaralarda yaşadıklarını söyledi.

 Arama çalışmaları devam ediyor

Görgü tanığı bir çobanın kaçırılan genç kız ve zanlıları dağda gördüğünü belirtmesi üzerine dün saat 18.00’dan itibaren emniyet birimleri ile birlikte köyde genç kızı arama çalışması gerçekleşti. Köylülerin de destek verdiği arama çalışması sonrasında genç kız bulunamadı.

 Aile yetkililerden destek bekliyor

 Kızlarının hayatından endişe eden acılı ailesi ise yetkililerden kızlarının bulunması için destek bekliyor. Kızlarının henüz 15 yaşında olduğunu belirten baba Mustafa Dokuz, “Kızımız daha küçücüktü. Hayatından endişe ediyoruz. Ne halde olduğunu bilmiyoruz. Yetkililere, devlet büyüklerime yalvarıyorum. Kızımızın bulunması için yardım etsinler. Kızımız tecavüze mi uğrasın. Olayı lütfen hafife almayın. Vildan öldükten sonra kıymeti yok” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-NİĞDE

ÖZEL HABER-E.ÇİÇEK


 

 


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00