KABE SİNEMA FİLMİ OLDU

Kabe, Hacer'ül Esved… İslam'a adanmış sıra dışı bir sinema filmi oldu. Yapımcı, oyuncu ve yönetmen Dr. Levent Akçay; Kabe, Hacer'ül Esved”, adlı sıradışı filmiyle Türk sinema tarihinde bir ilk”e imza attı.

Magazin 9.11.2014 12:21:05 0
KABE SİNEMA FİLMİ OLDU

Kabe, Hacer’ül Esved… İslam’a adanmış sıra dışı bir sinema filmi oldu. Yapımcı, oyuncu ve yönetmen Dr. Levent Akçay; “Kabe, Hacer’ül Esved”, adlı sıradışı filmiyle Türk sinema tarihinde bir “ilk”e imza attı. 

 Kabe filmi; Türk sinema tarihinde aksiyon, gizem ve tarihi bilgilerle desteklenmiş ilk İslâm temalı film olarak karşımıza çıkıyor.Başrollerini, Murat Onuk, Levent Akçay ve Nil Ateş’in paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Levent Akçay oturuyor.
İslam ile ilgili sarsıcı bilgiler sunan projede, aksiyon ve maceranın yanında dinler tarihi de gün yüzüne çıkarılarak seyirciye sunuluyor. Kuran`ın bilimsel açıdan özelliklerinin yanı sıra sevgi ve barış yönü de vurgulanarak dinimiz hakkındaki yanlış bilinen ön yargılar irdelenirken filmin hızlı temposundan hiç ödün verilmiyor. İşte bu noktada “Kâbe” İslam’a adanmış sıra dışı bir film olarak göze çarpıyor.
Filmin içeriğinde anlatılanlar, bilim adamlarının açıklayıcı diyalogları ile güçlendirilirken Kuran ile tasdik ediliyor. Kâbe filmi bilimsel anlatımı ile sürükleyici bir hikâyenin içerisinde, hava çekimleri başta olmak üzere görsel efektlerle desteklenmiş bir şekilde, aksiyon ve macera sahneleriyle şimdiye kadar beyazperdede eşi görülmemiş güzellikte görüntüler içeriyor.



ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00