KABALALILAR, KAVŞAĞA MOBESE KAMERASI TAKILMASINI İSTİYORLAR

Mardin ili Artuklu ilçesine bağlı,Kabala Mahallesi,Kabala,Yeşiili Kavşağında bulunan Trafik ışıklarına uyulmaması nedeniyle sık kazaların yaşanması vatandaşları tedirgin ediyor.

Mardin 16.10.2014 14:21:03 0
KABALALILAR,  KAVŞAĞA MOBESE KAMERASI TAKILMASINI İSTİYORLAR

Mardin ili Artuklu ilçesine bağlı,Kabala Mahallesi,Yeşiili Kavşağında bulunan Trafik ışıklarına araçların uymadan geçiş yapması nedniyle kavşakta  sık sık kazaların  yaşanması Kabalalı vatandaşları tedirgin ediyor.

Mardin`in en büyük Mahallelerinden biri i  olan Kabala  Mahallesi Dörtyol kavşağına Trafik ışıkları bulunmasına rağmen araçların Trafik ışığına uymaması ve kavşakta  Mobese kamerası Olmayışı ,kavşaktan geçiş yapan  Sürücülerin  Trafik kurallarına aldırmadan  geçiş yapması burada oturan veya kullanan vatandaşları tedirgin ediyor.

Trafik kurallarına uymayan araçların,Büyük Kazalara Davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar,zaman zaman maddi hasarlı kazaların meydana geldiği bu kavşakta  Okula Giden İlk okul Öğrencilerinin  Zor anlar yaşadıklarını belirterek,Yetkililerden kavşağa Mobese Kamerası takılması  istiyorlar.

Kabalalı Vatandsaşların ortak isteği söz konusu yerde her gün trafik kazalarının yaşandığı ve bu yüzden başta okula giden çocukları olmak üzere korku içinde karşıya geçtiklerini söylediler. Yetkililerden acilen bu mevkiye  mobese kamerası takılmasını  talep ediyorlar.

Adının yazılmasını istemeyen Kabalaı bir vatandaş Gazetemiz Mardin Temsilcisi  Cesur Falay`a yaptığı açıklamada şunları söyledi:``Kavşağı kullanan  Sürücülerin    Duyarlı Olmasını İstiyoruz ayrıca  Yetkililerin Biran önce Bu sorunu çözerek,Kabala-Yeşilli kavşağında bulunan Dörtyol Trafik Işıklarının bulunduğu alana Mobese kamerasının takılmasını istiyoruz,Yaşlılar ve Çocukların yğun olarak kullandığı kavşakta Ölümcül kazalar meyda gelmeden soruna çözüm bulunmasını istiyoruz``Dedi.

,


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:CESUR FALAY


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00