KABALALI İŞ ADAMI KAHRAMAN ELÇİBOĞA TARAFINDAN YAPTIRILAN KÜTÜPHANE HİZMETE AÇILDI

AK Eğitim Seferberliği projesi kapsamında Kabalalı İş adamı Kahraman Elçiboğa tarafından yaptırılan Kabala 100.yıl İlköğretim Okulu 15 Temmuz köşesi ve kütüphanesi düzenlenen törenle bugün hizmete açıldı.

Mardin 22.12.2017 18:04:25 0
KABALALI İŞ ADAMI KAHRAMAN ELÇİBOĞA TARAFINDAN YAPTIRILAN KÜTÜPHANE HİZMETE AÇILDI

 AK Eğitim Seferberliği projesi  kapsamında Kabalalı  İş adamı Kahraman Elçiboğa tarafından yaptırılan Kabala  100.yıl İlköğretim Okulu 15 Temmuz köşesi ve  kütüphanesi düzenlenen törenle bugün hizmete açıldı.

 

 

Artuklu İlçesine bağlı Kabala 100 yıl ilköğretim okulunda Kabalalı İş Adamı Kahraman Elçiboğa tarafından AK Eğitim Seferberliği projesi  kapsamında   yaptırılan 15 Temmuz ve Kütüphane Bugün saat 14.00'te Okulda düzenlenen törenle hizmete açıldı.

 

Artuklu ilçesine bağlı Kabala 100 yıl İlköğretim okulunda yaptırılan 15 Temmuz ve Kütüphane açılış törenine,Ak Parti Artuklu ilçe Başkanı Murat Bayar,Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı,Artuklu ilçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus Sümer,Okul Müdürü ve Öğretmenler ile Öğrencilerin katıldığı törende konuşan AK Parti Artuklu ilçe Başkanı Murat Bayar;Konuşmasında:

 

 

''AK Eğitim Seferberliği programı kapsamında Kabala İlk ve Orta Okulunun kütüphanesinin açılışını yapıyoruz.
Yüce dinimiz okumaya büyük önem vermiştir. Nitekim,  kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in  ilk emri 'Oku!..' olmuştur ve insanlığın onuru Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) “İlimle geçen bir gece, ibadetle geçen bin geceden hayırlıdır.” demiştir. 
Bilgiye ulaşmak okumayla sağlanır. İnsan için en etkili öğrenme yolu okumaktır. Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır.

 

Bilimde, ekonomide, kültürel açıdan bir adım öne geçmek isteyen toplumlar mutlaka bireylerine okuma alışkanlığı sağlamalıdır. Bu şekilde, hayat boyu öğrenen, öğrendiklerini sorgulayabilen, kendini gerçekleştiren, özgüveni yüksek bireyler yetişecektir. Geçmişiyle geleceğini bağlamak isteyen,  kültürünün öğelerini sürdürmek ve varlığını devam ettirmek isteyen toplumlar için de okumak vazgeçilmezdir. Kitapla yetişen nesiller başarı dolu ve iyi bir geleceğe doğru koşan insanoğlu olacaktır. İnsanlık tarihi kadar önemli bir geçmişe sahip olan kütüphaneler, bir toplumun bilgi birikiminin, kültür ve medeniyetinin en önemli hazinesidir. 
FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi milli mücadele ruhuyla bertaraf edilmiştir. Bizler istiyoruz ki Ak Eğitim Seferberliği ile gümbür gümbür gelen genç neslimiz 15 Temmuz'u hiç unutmasın.

 


AK Parti kendi düşünce geleneğinden hareketle, yerli ve köklü değerler sistemimizi evrensel standarttaki çağdaş siyaset çizgisiyle yeniden üretmek amacındadır. Bu kapsamda teşkilatın bilinç sahibi olması oldukça önemlidir. Siyasetçiler ülkeleri yönetip geleceği şekillendiren insanlardır. Bu nedenle siyaset yapan herkesin donanım sahibi olması gerekmektedir.  Siyasette niteliğin arttırılması ve ülkemizin sosyal sermayesinden en üst seviyede yararlanılması AK Parti'nin temel amaçları arasında yer almaktadır. Siyasal bilincin ve siyasal sorunlara duyarlılığın arttırılması, nitelikli kadroların yetişmesi ve teşkilat mensuplarımızın daha donanımlı ve daha birikimli olmaları için okumanın önemine büyük önem veriyoruz.


Bu duygu ve düşüncelerle; kütüphanemizin açılışını fırsat bilerek, kütüphanelere yapılacak her türlü desteğin sosyal sorumluluğun bir parçası olarak değerlendirildiğini anımsatıyor,  kendimize ve çocuklarımıza en güzel tutkunun okuma alışkanlığı ve en iyi dostun da kitaplar olduğunu birkez daha hatırlatıyor ve kütüphanemizin açılışının hayırlara vesile olmasını diliyorum.''Dedi

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


31.6° / 19.8°
  • BIST 100

    10920,06%0,19
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,03% 0,54
  • GRAM ALTIN

    2452,72% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3936,13% -1,58