KAAN ÖZTÜRK`ÜN YOLLARDA YORULDUM KLİBİ YAYINDA

Çeşitli sahne konseptleri ve enerjik sahne performansları ile tanınan Kaan Öztürk, tekli şarkılar serisine; sözü ve müziği kendisine ait olan sevilen şarkısı "Yollarda Yoruldum" u yeniden hatırlatarak başlıyor.

Magazin 7.09.2017 19:22:22 0
KAAN ÖZTÜRK`ÜN  YOLLARDA YORULDUM KLİBİ YAYINDA

Yıllardır gitarı ve vokaliyle Ajda Pekkan, Yaşar, Gülşen ve pek çok isime sahnelerinde eşlik eden Kaan Öztürk; Emel Müftüoğlu, Onur Mete ve yakın zamanda kaybettiğimiz Harun Kolçak gibi bir çok sanatçıyla birlikte yaptığı featuring konsept programları ile biliniyor. 

 
Sahne performanslarında mizahi içeriğe de bolca yer veren ve eğlenceli sahnesi ile tanınan Kaan Öztürk; müzisyenliği kadar şovmenliği ile de izleyicilerini etkiliyor.
 
"Mutfağa Döndüm !"
 
Kaan Öztürk, "Yollarda Yoruldum" şarkısı ile ilgili düşüncelerini: "Hiç durmadım. Sahne yapabilmek için albüm yapılıyor diye düşünüyordum. Hep sahnede olduğum için şarkı yayınlamaya ihtiyaç duymuyordum. Ancak bu süreçte şarkı yazmayı hiç bırakmadım. Paylaşmak istediğim çok fazla şarkı birikti. Artık sahnelerimde kendi şarkılarıma da ağırlık vermek istiyorum. Bu yüzden mutfağa döndüm. Başlangıç için ise; bilenlere hatırlatmak, bilmeyenlere dinletmek için yine ama yeni "Yollarda Yoruldum" ile geldim" sözleri ile dile getiriyor. 
  
 İmre Haydaroğlu tarafından klibi  Bodrum'da çekilen Kaan Öztürk'ün "Yollarda Yoruldum" şarkısı  "Avrupa Müzik" etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı. 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI

24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82