KIZILTEPELİ GENÇLER YÜZME ÖĞRENİYOR

Mardin`in Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Brelediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ "Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında, ilçnin Toki ve İpekyolu Ortaokulu?nda yer alan havuzların açılışını gerçekleştirdi.

Mardin 4.07.2018 12:39:49 0
KIZILTEPELİ GENÇLER YÜZME ÖĞRENİYOR

Mardin'in Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Brelediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ "Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında, ilçnin Toki ve İpekyolu Ortaokulu’nda yer alan havuzların açılışını gerçekleştirdi.

 

Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ tarafından açılışı gerçekleştirilen havuzlara çocuklar çok sevindi. ODABAŞ tarafından havuzların açılışı gerçekleştirildikten sonra çocuklar havuzda serinlemenin tadını çıkardı.

 

Açılışta çocuklardan ve ailelerinden büyük ilgi gören Kızıltepe ilçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  ODABAŞ, çeşitli spor dalları arasından çocuklar tarafından yüzmenin yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

 

Okulların kapanması ile tatile giren çocuklarımızın hem boş vakitlerini sağlıklı bir şekilde değerlendirmelerini, hem de çocuklarımızın yüzme öğrenmelerini sağlamak amacıyla bu kursu açtık, çocuklarımıza yüzmeyi öğretiyoruz diyen ODABAŞ: “Amacımız yüzme bilmeyen hiçbir çocuğumuzun kalmaması.”dedi.

 

Havuzda hem eğlenip hem yüzme öğrenmeye başlayan çocuklar ODABAŞ’a teşekkürlerini ilettiler. Aileler, çocuklarının bu tarz etkinliklerde bulunmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getirerek ODABAŞ’a bizzat teşekkür ettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00