KIZILTEPEDEN DIYARBAKIR`A KARDESLIK ELİ

Merkezi Diyarbakır?da olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) tarafından ?ŞİMDİ İNADINA KARDEŞLİK İNADINA YARDIM ZAMANI? sloganı ile Diyarbakır Sur İlçesinde ve Diyarbakır?a bağlı tüm köy okullarını kapsayan

Mardin 19.02.2017 20:00:01 0
KIZILTEPEDEN DIYARBAKIR`A KARDESLIK ELİ

Merkezi Diyarbakır’da olan Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) tarafından “ŞİMDİ İNADINA KARDEŞLİK İNADINA YARDIM ZAMANI” sloganı ile Diyarbakır Sur İlçesinde ve Diyarbakır’a bağlı tüm köy okullarını kapsayan yardım kampanyasına bir destek te Mardin'in Kızıltepe ilçesinden geldi. 

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) tarafından “ŞİMDİ İNADINA KARDEŞLİK İNADINA YARDIM ZAMANI” sloganı ile Diyarbakır Sur İlçesinde ve Diyarbakır’a bağlı tüm köy okullarını kapsayan yardım kampanyasına destek veren Kızıltepe'den Mehmet Kalkan,topladığı yardım Malzemelerini Dernek Merkezine götürerek,Malzemeleri Güneydoğu Anadolu Bölgesi Tüm Basketbol Adamları ve Sporcuları Derneği (GABBASDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Recep ESER'e teslim etti.

 

Başkan  M. Recep ESER,Yardımlarından dolayı Mehmet Kalkan'a teşekkür ederek,Teşekkür Plaketi sundu.

 

Başkan M.Recep Eser yaptığı açıklamada:Hedefi Kapsamında Diyarbakır'da bulunan başta SUR İlçemiz ile köy okullarımız için; Kitap, giysi, ayakkabı, top, diğer spor malzemeleri (forma, eşofman, spor ayakkabısı, tişört, çorap futbol, voleybol ve basketbol topları ve fileleri, satranç takımları vb.) bunların yanında her türlü kırtasiye ve okul malzemeleri ile özellikle okul dönemlerinde okul kitaplarının yanı sıra öğrenci kardeşlerimizin bulmakta ve almakta zorlandığı tüm sınıf ve derslerine ait hazırlık, yardımcı çalışma ve test kitapları, yine TEOG, LYS, LGS Hazırlık ve Test Kitaplarından oluşan yardım kampanyası başlattık.
 
İnanıyorum ki yardım kampanyamıza hem katılacak olan yardımseverler, hem de bu kampanyamızdan faydalanacak olan okullarımız ve öğrenci kardeşlerimiz mutlu olacaklardır. Zira biz toplum olarak paylaşmayı ve yardımlaşmayı seven ve bunu kendine görev edinen bir toplumuz.  
 
Ülkemizin geçtiği bu zorlu dönemi ancak yardımlaşarak aşabileceğimize inanıyoruz.  ''Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04