KIZILTEPE YENİ BUĞDAY PAZARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

208 işyeri ve 175 ambardan oluşan Kızıltepe yeni buğday pazarı bugün binlerce kişinin katıldığı Mevlit ve yemek sonrası törenle Hizmete açıldı

Mardin 10.05.2018 19:03:34 0
 KIZILTEPE YENİ BUĞDAY PAZARI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

208 işyeri ve 175 ambardan oluşan Kızıltepe yeni buğday pazarı bugün binlerce kişinin katıldığı Mevlit ve yemek  sonrası törenle  Hizmete açıldı

 

2 Yıl önce yapımına başlanan Kızıltepe yeni buğday pazarı 2 yıl sonra tamamlanmuış ve önceki günlerde de çekilen kura sonucu kooperatif üyeleri işyerlerine kavuşmuştu.

 

Yeni Buğday Pazarının açılışına Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri, Kızıltepe Çiftçiler Derneği Başkanı Mikail Erbeyi,Kızıltepe yeni Buğday pazarı Koop.Başkanı Aydın Gül,kanaat önderleri ve çarşı esnafının katıldığı törenle hizmete açıldı.

 

 

Kızıltepe Buğday Pazarı Kooperatif başkanı Aydın Gül yeni buğday pazarının hizmete açılması dolayısıyla yaptığı açıklamada yeni buğday pazarı ticaret merkezinin bereketli ve hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi;

 

''Açılışımıza katılan tüm üyelerimize, çiftçi ve esnaflarımıza, ak parti Mardin il başkanı Nihat Eri, Kızıltepe borsa başkanı Mehmet Şahin, Kızıltepe çiftçiler derneği başkanı Mıkail Erbey, Çevre Gönüllüleri derneği başkanı Mendüh Çakar ve kanaat önderlerine teşekkür ederiz.


Yaptığımız buğday Pazar’ı Kızıltepe ovası için hayırlı olacağını ve binlerce vatandaşın istihdam edeceği bir iş yeridir 2 yıldır bir çok zorluklar atlatık çok şükür amacımıza ulaştık böyle bir dev projeyi hayata geçirdik yanımızda olan ve bize destek veren herkese teşekkür ederiz şu anda açılışımızı yapmış bulunduk bundan sonraki süreçte de tüm Kızıltepe halkından destek olmalarını  bekliyoruz. Yaptığımız iş tüm Kızıltepe ve  Mardine yararlı bir iş merkezidir ve yüzlerce kişi ekmeğini burdan çıkarıyor Kızıltepe için çok önemli olduğunu düşünüyoruz ''dedi. 

 

Açılışta kısa bir konuşma yapan Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri, Kızıltepe yeni Buğday pazarının ilçeye Mardin'e ve ülkemize Hayırlar getirmesini dileyerek,Yeni Buğday Pazarı Esnafına da bereketli satışlar diledi.

 

Kızıltepe yeni Buğday Pazarının açılışı öncesi yapılan duanın ardından Kordelası Ak Parti Mardin il başkanı Nihat Eri,Kooperatif Başkanı Aydın Gül ve Konuklar tarafından kesilmesinin ardından hizmete açıldı.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46