KIZILTEPE VE NUSAYBİN İLÇELERİNDE DEĞER COŞKUSU

Türkiyenin 3.Büyük ilçesi Kızıltepe Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Değer`i sevgi ile kucakladı.Seçim gezilerinin dünkü Programını Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerine ayıran Değer,Gördüğü ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

Mardin 28.02.2015 11:34:06 0
KIZILTEPE VE NUSAYBİN İLÇELERİNDE DEĞER COŞKUSU

Türkiyenin 3.Büyük ilçesi Kızıltepe Ak Parti Mardin Milletvekili aday adayı Mehmet Emin Değer'i  sevgi ile kucakladı.Seçim gezilerinin dünkü Programını Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerine ayıran Değer,Gördüğü ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Mardin Ak Parti'den aday adayı olarak,Mardin ve ilçelerini adım adım gezen,M.Emin Değer,Dünkü programını Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerine ayırdı.

Kızıltepe ilçesinde Ak Parti ilçe merkezini ziyeret ederek,Partililerle buluşan,M.Emin Değer'e Partililer sevgi ile kucakladı.Yoğun ilgi gördüğü ziyaretinden son derece memnun ayrılan Değer,Kendisine gösterilen sevgi ve yoğun ilgi nedeniyle herkese teşekkür etti.

M.Emin Değer Kızıltepe ziyaretine ilişkin olarak:''Mardin Kızıltepe, bildiğim, sevdiğim, atalarımın izlerini barındıran ilçe... Tüm Mardin'i, Mardinle ilgili her şeyi önemsiyorum, önemsiyorum ama atalarımın izi dedim ya... Çok daha farklı geliyor insan... Teşekkürler Mardin, teşekkürler Kızıltepe, hiç bir emeğimi ziyan etmediğiniz, bana güvendiğiniz için teşekkürler...''Açıklamasında bulundu.

Mardin'in sınır ilçesi olan Nusaybin'e giderek İlçe Kaymakamı Haluk Çakmak'ı ziyaret ederek ilçe sorunları hakkında bilgi alan Değer,Kaymakam Çakmak ile bir süre sohbet ederek,Suriye sınır kapısı ile ilgi olarak ta bilgi aldı.

Kaymakamlık binasını ziyeretinden sonra Ak Parti Nusaybin ilçe binasına giderek Ak Partili vatandaşlarla kucaklaşan Değer'e Nusaybin teşkilatı yoğun ilgi gösterdi..

Nusaybinli vatandaşların yoğun ilgisi Değer'ı mutlu etti.Değer daha sonra Elektirik kesintileri nedeni ile eylem yaparak Yol kesn vatandaşlarla da sohbet ederek,yolun açılmasını sağladı.

Nusaybin ilçesindeki samimi ve Yoğun ilgi Değer'in duygulu anlar yaşamasına neden oldu.ziyareti ile ilgili olarak Değer:''Biz her yol arkadaşımızla görüşme gayretimizi, bir kere ile bırakmadan, tekrarlamaya devam ediyoruz... Nusaybin İlçe Teşkilatı ile bir araya geldik... Konuştuk, anlattık, soruları cevaplandırdık, ümitleri yeşerttik...''dedi.

Ak Parti Mardin aday adayı Mehmet Emin Değer,Artuklu Haber Ajansı Yönetim kurulu Başkanı Abdullah Ortaç'a yaptığı özel açıklamada şöyle konuştu:''Çözüm sürecinin hem bölge hem Türkiye hem de Ortadoğu için en büyük yatırım olduğunu anlatan Değer,, “Annelerin, eşlerin ve çocukların gözyaşları süreçle birlikte sona erdi. Bunun yanında yıllarca inkar edilen Kürtçe artık rahatlıkla konuşulup, öğrenilebiliyor. Kimse Kürtçe konuştuğu için cezaevlerine atılmıyor. Seçimlerden sonra yapılacak olan yeni anayasa ve diğer çalışmalarla hem sürecin nihayete ulaşacağına hem de Türkiye’nin daha da demokratikleşeceğine olan inancımız tam” dedi.
Çözüm sürecine, paralel yapıyla mücadeleye, başkanlık sistemine ve bölgenin ekonomik olarak kalkınmasına destek olmak için milletvekili olmak istediğini de vurgulayan Değer, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve diğer büyüklerimiz bu millet için sadece elini değil canını taşın altına koydu. Millete hizmeti aşk olarak gördü. Millete hizmet aşktır, ben de bu aşka talibim” diye konuştu.

Bölgeye olan Sevdasının,ağır bastığını ve Aday adayı olmasında önemli rol oynadığını belirten Değer,Yarın gerçekleşecek Temayül yoklamasında da Ak Partili kardeşlerimin kararı benim için rehber  olacaktır.Açıklamasında bulundu.

Değer sözlerine şöyle devam etti:''Gayret, samimiyet, çalışma bizden... Yarın önemli bir gün, Mardin için, Mardinli için, ülke için... Karar veririz her zaman, yarın da karar verilecek günlerden biri... Tabii ki gerçek neyse onu bilmek ister soru soran... Herkes inandığı kişiyi desteklerse doğru olur diye düşünüyorum, hiçbir etki ve baskı altında kalmadan.''..dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04