KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN "YAŞAYAN ULU ÇINARLAR? PROJESİ

Kızıltepe İlçe merkezi ve mahallelerinde yaşayan en yaşlı vatandaşlar ve eşlerine yönelik Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen ?Yaşayan Ulu Çınarlar? projesi kapsamında bir program düzenlendi.

Mardin 17.05.2016 00:58:11 0
KIZILTEPE KAYMAKAMLIĞINDAN

Kızıltepe İlçe merkezi ve mahallelerinde yaşayan en yaşlı vatandaşlar  ve eşlerine yönelik Kızıltepe Kaymakamlığı tarafından hayata geçirilen “Yaşayan Ulu Çınarlar” projesi kapsamında bir  program düzenlendi.

Programa Kızıltepe Kaymakamı Ali GÜLDOĞAN, SYDV Mütevelli Heyeti üyeleri,  Siyasi Parti temsilcileri, Kamu Kurum Müdürleri, Oda ve STK temsilcileri, Muhtarlar, İlçe merkez ve mahallelerinde yaşayan projenin hedef kitlesi yaşlılar ve  aileleri katıldı.

          Programda bir  konuşma  yapan Kızıltepe   Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN  ;

 “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın bünyesinde hayata geçirdiğimiz gerek İlçe merkezimizde gerek  mahallelerimizden en yaşlı muhterem şahsiyetleri bir araya getiren bu güzel toplantımıza hoş geldiniz. Şükürler olsun ki milletimiz tarihin her döneminde yaşlılarını her zaman baştacı etmiştir. Onların engin tecrübelerinden hep istifade etmiştir. Aslına bakarsanız bu özelliğimiz, milli birliğimizi beraberliğimizi ve dayanışma ruhumuzu hep güçlü kılmıştır. Milletimizi başka milletlerden ayıran önemli özelliklerinden biri de aslında budur. Yaşlılarımızı, geleneklerimizi, kültürümüzü, medeniyet değerlerimizi geleceğe sağlıklı bir şekilde taşımak için uğraş veriyor isek bu tür projeleri muhakkak hayata geçirmeliyiz  ki gençlerimize böyle bir değeri kazandırmış olalım.” ifadelerini kullandı.

Verilen yemeğin ardından   Aile Destek Merkezi’nde (ADEM)  Proje Döngüsü Eğitimi alan  11 kursiyere, Kaymakam     Ali GÜLDOĞAN tarafından sertifikaları verildi.

Topluca çekilen hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,5%-0,98
  • DOLAR

    32,21% 0,13
  • EURO

    34,82% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,15% 0,32
  • Ç. ALTIN

    3940,55% 0,00