KIZILTEPE KAYMAKAMI GÜLDOĞAN`DAN KIZILTEPE TSO`YA VEDA ZİYARETİ

Kızıltepe ilçesinde yaklaşık Bir buçuk yıl görev yapan Kaymakam :Ali GÜNDOĞAN dan Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odasına veda ziyareti,

15.12.2016 10:56:39 0
KIZILTEPE KAYMAKAMI GÜLDOĞAN`DAN KIZILTEPE TSO`YA VEDA ZİYARETİ

Kızıltepe ilçesinde  yaklaşık   Bir buçuk yıl görev yapan Kaymakam :Ali GÜNDOĞAN dan Kızıltepe Sanayi ve Ticaret Odasına veda ziyareti, 

 

Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan Ticaret ve Sanayi Odası binasını  ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı :Mahmut DÜNDAR ,Genel Sekreter Ahmet ASLAN ve diğer oda ve STK ların temsilcileri ile vedalaşarak,helallik istedi.

Mardin Vali Yardımcılığı ve Kızıltepe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Kaymakam Ali Güldoğan,İçişleri Bakanlığı  tarafından yayımlanan son Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile İzmir iline Bağlı Bornova ilçe Kaymakamlığı görevine atanmıştı.

 

Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan   Veda Mesajı  yayınladı .Mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

''Dünyanın bu özel kenti Mardin’de, Vali Yardımcısı olarak iki yıl; tarımın, ticaretin, sanayinin bereketli toprakları Kızıltepe’de de bir buçuk yıl görev yapmanın bahtiyarlığıyla bugün itibariyle görevimi tamamlamanın huzurunu yaşıyorum.

Görev yaptığım sürece, hakkaniyet ölçüsü içerisinde hizmeti merkez alan bir anlayışla ve kamu hizmetinin adil, şeffaf, tarafsız ve hukuka uygun olarak yerine getirilmesi için azami gayret sarf ettim. Eğer bu sürede bu gök kubbede bir hoş seda bırakabildiysek ne mutlu bize.

Geride bıraktığım bu süre zarfında her zaman destek ve katkılarını yanımda htiğim Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm mesai arkadaşlarıma, Sivil Toplum Örgütlerimiz ile fedakâr ve kadirşinas Mardinli ve Kızıltepeli hemşerilerimize şükranlarımı sunar arz-ı veda eder selam ve saygılarımı sunarım.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04