KIZILTEPE İLÇESİNDE GÜVENLİK GEREKÇESİYLE KAPATILAN YOLLAR YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin ÇAM?ın talimatı ile uzun süredir kapalı tutulan yollar yeniden trafiğe açıldı.

Mardin 14.11.2019 11:46:48 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE GÜVENLİK GEREKÇESİYLE KAPATILAN YOLLAR YENİDEN TRAFİĞE AÇILDI

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Hüseyin ÇAM’ın talimatı ile uzun süredir kapalı tutulan yollar yeniden trafiğe açıldı. 

 

Kızıltepe Kaymakamlığı önü, Mardin Caddesi Askerlik şubesi yanı ve Cumhuriyet Karakolu-Cumhuriyet Caddesi yanındaki yollar uzun süredir güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapalıydı.Bu yollar Kızıltepe ilçe kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Hüseyin Çam'ın verdiği talimat ile yeniden trafiğe açıldı.

 

Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildiği günden beri vatandaşların sorunlarını onlarla bir araya gelerek birebir dinleyen Başkan Hüseyin ÇAM, vatandaşların en büyük sorununun uzun süredir kapalı olan yollar olduğunu vurguladı. Bu yüzden ilk iş olarak vatandaşların isteğine yanıt vererek yolları açmak oldu.

 

Başkan Hüseyin ÇAM: “Vatandaşlarımız günlerdir yolların açılmasını bekliyordu. Bizlerde bu sorunu vatandaşlarımız için kısa sürede çözüme kavuşturduk. Uzun süredir kapalı olması nedeniyle hasar gören yollarımız onarımı yapılarak tekrar trafiğe açılmıştır. İlçemizde altyapıdan üstyapıya kadar tüm çalışmalarımız Mardin Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yapılmaktadır. Sizi size, sizi  de Allaha emanet ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Ayrıca kapatılan yolların yeniden trafiğe açılmasına mutlu olan vatandaşlar Başkan Hüseyin ÇAM’a teşekkürlerini ilettiler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00