KIZILTEPE İLÇESİNDE DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ ÇOCUKLAR COŞKU İLE KUTLADI

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Kızıltepe Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlikte çocuklar belediye bahçesinde balon uçurdu.

Mardin 21.11.2019 11:22:39 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ  ÇOCUKLAR COŞKU İLE KUTLADI

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında Kızıltepe Belediyesi tarafından hazırlanan etkinlikte çocuklar belediye bahçesinde balon uçurdu.

 

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam’ın da katıldığı Dünya Çocuk Hakları Günü etkinliğinde çocuklar keyifli anlar yaşadı. Hep birlikte gökyüzünü rengarenk balonlarla süslediler. Dünya Çocuk Hakları Günü vesilesiyle kaymakamlık ve belediye olarak çocuklarımızla bir arada bulunup onların bu günlerini en iyi şekilde geçirebilmeleri için mutluluklarına ortak olduklarını vurgulayan Başkan Hüseyin Çam: “Programımız gün boyu devam edecek. Çocuklarımızı sinemaya ve çeşitli etkinliklere götüreceğiz. Biz çocukları çok önemsiyoruz çünkü onlar gerçekten bizim ülkemizin geleceği.” dedi.

 

İlçemiz genç nüfus bağlamında çok ciddi bir nüfusa sahip diyen Çam: “ ilçemizde okul çağında ortalama 5 ile 18 yaş arası 100 bine yakın çoğumuz var. Kaymakamlık ve belediye olarak çocuklarımızın daha yaşanılabilir ortamlarının olması bağlamında çalışacağız. Onlara en güzel olanakları ve aktiviteleri vereceğiz.” dedi.

 

      ‘En büyük yatırım yavrularımıza yapılan yatırımdır’

 

 Çam: “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. En büyük ve en önemli yatırım yavrularımıza yapılan yatırımdır. Bizler onlara, birer birey olarak değerli olduklarını hissettirirsek, fikirlerini, düşüncelerini önemsersek ve onlarla birlikte ilçemizi yönetirsek ilçemiz çok daha yaşanılabilir bir yer olacaktır. Sizi size, sizi Allah’a emanet ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABE AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72