KIZILTEPE HUBUBAT TİCARET MERKEZİ ESNAFINDAN MARDİN MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`YA TEŞEKKÜR

Ortadoğunun en büyük Hububat Merkezi olan Kızıltepe Hububat Merkezinin kullandığı grup köy yolunun bozuk olması nedeniyle Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya` da destek isteyen Hububat Merkezi esnafına duyarsız kalmayan,Milletvekili Cengiz Demirkaya`nın

Mardin 29.05.2020 18:56:13 0
KIZILTEPE HUBUBAT TİCARET MERKEZİ ESNAFINDAN   MARDİN  MİLLETVEKİLİ CENGİZ DEMİRKAYA`YA TEŞEKKÜR
Ortadoğunun en büyük Hububat Merkezi olan Kızıltepe Hububat Merkezinin  kullandığı grup köy yolunun bozuk olması nedeniyle Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya' da destek isteyen Hububat Merkezi esnafına duyarsız kalmayan,Milletvekili Cengiz Demirkaya'nın Girişimleri sonucunda yolun yapımına başlandı.
 
 
 
 
Ortadoğu'un en büyük Kızıltepe hububat ticaret merkezinin kullandığı grup köy yolu uzun süredir bozuktu.

Mardin büyükşehir belediyesi sorumluluk alanında bulunan yolun yapımı programa alınmıştı.
 
 

Fakat onarımın ne zaman başlanacağı belli değildi. Bayramdan önce Memleketi Kızıltepe'ye gelen Mardin AK.Parti milletvekili sayın Cengiz Demirkaya Hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet şerif Öter'e yeni mahsul için hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. Mahsul başında yolun yapımı önem arz ettiği yönünde zahireci esnafları Milletvekili Sayın Cengiz Demirkaya'dan yardım istediler.
 
 

Demirkaya'nın Girişimleri sonucu yol onarım çalışmasına başlandı.
 
 

Cuma namazını Kızıltepe Kaymakamı Sayın Hüseyin Çam ile birlikte hububat merkezinde kılan Milletvekili Demirkaya, burada yol çalışmasını yerinde inceledi.
 
 

Mardin toplumsal dayanışma federasyonu ve kızıltepe hububat ticaret merkezi başkanı Mehmet Şerif Öter burada yaptığı açıklamda " Yeni hasat sezonu başında yol onarım çalışmasının erkene alınması hububatçılar için çok önemliydi, Çünkü bu yolu günde binlerce hububat yüklü ağır tonajlı araçlar kullanıyor. Yol kullanılamaz hale gelmişti,oluşan derin çukurlar ve aşırı toz nedeniyle esnaflarımız zor durumdaydı.
 
 

Milletvekilimizin girişimleriyle yol çalışmasına başlandı İnşaallah yarına kadar tamamlanır.
 
 

İlgi ve alakaları için Sayın Vekilimize,Mardin valimiz ve büyükşehir belediye başkan vekili sayın Mustafa Yaman'a, Kızıltepe Kaymakamımız Sayın Hüseyin Çam'a, Büyükşehir Genel sekreteri sayın Aabdullah Yenigün'e, Genel Sekreter Yardımcı sayın Ahmet Seydaoğulları'na, Kırsal Kalkınma daire başkanı Sayın Sinan Yıldırım'a, Şef sayın Halit Çoban'a ve emeği geçen tüm çalışanlara şahsım ve esnaflarımız adına teşekkür ediyorum "Dedi.
 
 
 
 
 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00