KIZILTEPE ENGELLİLER GÜCÜ BASKETBOL TAKIMI EVİNDE FARKLI KAZANDI

Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı kendi evinde ağırladığı Diyarbakır Ortopedik engelliler basketbol takımını 64-04 farklı skorla rahat geçti.

Mardin 24.03.2019 18:34:44 0
KIZILTEPE ENGELLİLER GÜCÜ BASKETBOL TAKIMI EVİNDE FARKLI KAZANDI

Kızıltepe Engelliler Gücü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı  2018-2019 sezonunda bugün kendi evinde çıktığı sezonun son mücadelesinde  Bölgesel Lig D Grubunda 12 maçın tamamında galip gelerek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

 

Tekerlekli sandalye Basketbol Bölgesel Lig D Grubunda mücadele eden Kızıltepe engelliler gücü Tekerlekli sandalye basketbol takımı, bugün kendi evinde karşılaştığı  Diyarbakır ortopedik  engelliler basketbol takımı ile  oynadığı maçı yine farklı alarak  sezonu şampiyon olarak bitirerek,2019-2020 sezonunda 2.ligde mücadele etmek hakkı kazandı.

 

Kızıltepe engelliler gücü spor kulübü tekerlekli sandalye basketbol takımı kendi evinde ağırladığı   Diyarbakır Ortopedik engelliler basketbol  takımını  64-04 farklı skorla rahat geçti.

 

1.periyot  28-02

2.periyot  44-04

3.periyot 58-04

4.periyot olan maç sonucu 64-04 farkı bir skorla misafir takım olan  Diyarbakır ekibini yenmeyi başararak gülen taraf ev sahibi takım Kızıltepe Engelliler basketbol takımı oldu.

 

Maç sonunda bir açıklama yapan Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf TAŞKIN “Öncelikle Sporcularımı sezon boyunca oynadıkları 12 maçın tamamını kazandıklarından dolayı kutluyorum.Şampiyonluğu Geçen sene hayatını bir kaza sonucu kaybeden sporcumuz Hamdin ALBAYRAK’a armağan ediyoruz.

 

Bir sezon boyunca mücadelenin sonunda  namağlup şampiyon olmak çok güzel bir duygu. Son maçımızı da bugün  kendi evimizde Diyarbakır ortopedik engellileri farklı yenerek Şampiyonluk kupasını azda olsa taraftarlarımıza kutlamayı yaptık. Gönül isterdi ki Mardin de tek ve Şampiyon olan takımın yanında sayın valimiz ve Kızıltepe kaymakamımızın olması ve kupa sevinci birlikte yaşamaktı.Ancak işlerin yoğunluğu dolayısı ile katılım gerçekleşmedi.Bizi bugün yalnız bırakmayan ve federasyon şampiyonluk kupasını ve madalyaları bize takdim eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yöneticisi  Mesut KESKİN başkana,ayrıca sürpriz yaparak takıma şampiyonluk kupası veren Sayın Kızıltepe İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Mahmut AKDAĞ’a teşekkür ediyorum. 2019-2020 sezonunda 2. Ligde Mardin’i en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.Ancak 2.ligin zor geçeceği ve başarı olmak için mutlaka destek ve yardım gerektiğini unutmamak gerekiyor.9 yıldır kendi yağımızla kavrulurken son 2 sezondur Kızıltepe belediyesinin yardımlarıyla 2.lige yükselmeyi başardık.Bundan dolayı Kızıltepe Belediyesi Başkan V.ve Kızıltepe Kaymakamımız Sayın Mehmet YÜZER’e teşekkür ediyorum. 2019-2020 sezonu 2.ligde başarı olabilmemiz için elini vicdanına koyarak ben benim diyen iş adamlarımızdan sponsor olmaları için çağrıda bulunuyorum.Çalışmamız ortada,hizmetimiz ortada,amacımız ortada.Neden kimse görmüyor yaptıklarımızı ? neden kimse elini taşın altına koymak istemiyor ?.En önemlisi bugün takımın şampiyon olmasında  katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.''dedi.

 

KIZIILTEPE ENGELLİLER GÜCÜ BASKETBOL TAKIMI KADROSU;

 

Mustafa AKKAYA                             Antrenör

Hamdin ALBAYRAK                         Sporcu ( Kalbimizde Yaşıyor)

Alican KORHAN                               Sporcu

Mustafa SESİZ                                 Sporcu

Selahattin GÜNDÜZ                         Sporcu

Yusuf Bünyamin ÇETİNTAŞ             Sporcu

İzzettin AKBABA                               Sporcu

Kadir AKKAYA                                   Sporcu

Abdurrahman Malla HUSSEIN         Sporcu

Hamdullah AY                                  Sporcu

Sultan AKMAN                                 Sporcu

Bülent BOZAN                                 Sporcu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72