KIZILTEPE`DE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu?nda düzenlenen proje tanıtım programına; Kaymakam Ali GÜLDOĞAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, proje çalışanları ile kursiyerler katıldı.

Mardin 26.02.2016 11:58:54 0
KIZILTEPE`DE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

  Kızıltepe Furkan Doğan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen proje tanıtım programına;  Kızıltepe Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri, proje çalışanları ile kursiyerler katıldı.  

Proje koordinatörü Mehmet Baki ÇEÇEN açılışta yaptığı bilgilendirme konuşmasında, slayt sunumu eşliğinde proje faaliyetleri ile SODES kapsamında kabul edilen “Sporla Bağımlılığa Son” projesinin tanıtımını yaptı.

    Kıaıltepe  Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN bu tür etkinliklerde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek şunları söyledi:

        Projenin başından buyana emeği geçenlere teşekkür ediyor, onları kutluyorum. Genç nesillerimiz, içinde bulunduğumuz bilgi çağında geleceğe daha iyi hazırlanmalıdırlar. Bu çağa ayak uydurabilmeleri için ezberci eğitimden uzaklaşıp araştıran, neden-sonuç ilişkisini kuran, analitik düşünce yapısında yeni bir öğrenme modeliyle kendilerini geliştirmeleri gerekmektedir. Bu çerçevede her bireyin gelişim sürecinde en az iki tane hobi edinmelerini tavsiye ediyorum. Bu sanat olur, edebiyat olur, şiir veya spor olur. Bu tür projeler bu konularda öğrencilere yeni olanaklar, fırsatlar sağlama konusunda son derece önemlidir. Bu ülkenin aydınlık geleceğinde sizler; birer öğretmen olarak, doktor  olarak, mühendis olarak, müdür olarak, hakim-savcı olarak, kaymakam olarak  bizlerden daha iyi fırsatları ve daha iyi günleri göreceksiniz, buna inanıyorum. Fakat bunlar için bir şeyi muhakkak yapmak lazım, oda ülkemizin kurucusu Büyük Atatürk’ün İfade ettiği gibi; “Çalışmak, çalışmak ve yine çalışmak”. Eğer çalışırsak bütün hedeflerimizi Allah'ın izniyle halleder geçebiliriz.” dedi.

Konuşmalarından sonra ilçe Kaymakamı  Ali GÜLDOĞAN  tarafından proje kapsamında  kursiyer öğrencilere spor malzemeleri dağıtarak, beraberindeki heyetle birlikte kursiyerlerle bir süre sohbet etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07