KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE ŞAPKA VE TİŞÖRT

Kızıltepe Belediyesi tarafından Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulları kurslarına katılan öğrencilere tişört ve şapka dağıtıldı.

Mardin 8.08.2017 11:31:41 0
KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİNE ŞAPKA VE TİŞÖRT

Kızıltepe  Belediyesi  tarafından Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulları kurslarına katılan öğrencilere tişört ve şapka dağıtıldı.

 

Kızıltepe Belediyesi  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan Yaz Kursları ve Yaz Spor Okullarına, yaz tatilini verimli ve eğlenerek geçirmek isteyen öğrenciler büyük bir ilgi gösterdi. Futbol, yüzme, resim, Kuran-ı Kerim, gitar gibi farklı dallarda çocukların eğlenebileceği eğlenirken de öğrenebileceği kurslara yer verildi. Belediyemiz, bu kurslarla çocuklarımızın yaz tatilini verimli ve eğlenerek geçirmelerini sağlamanın yanı sıra çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durarak zamanını en iyi şekilde değerlendirmesini de amaçlamaktadır. Yaz Kursları ve Yaz Spor Okulları geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın doğru yetişmesi için son derece önemlidir. 8-14 yaş grubunu kapsayan kurslarımıza toplam 1.492 çocuk katıldı. Her birine tişört ve şapka dağıtıldı.  

 

     Yaz Spor Okullarına devam eden öğrencilerin   eğlenerek öğrendikleri, verimli bir tatil yapabildikleri önemli bir hizmettir. Bu anlamda belediyemiz çocuklarımızın geleceğine, gelişimlerine katkı sunacak önemli dokunuşlar yapmayı da önemsemektedir. Çocuklarımızın yaz tatillerini boşa geçirmemeleri adına birçok çalışma aynı anda yürütülüyor. Çocuklarımız kaliteli zaman geçirmenin, tadını doyasıya çıkartıyor. Onlara Kur’an-ı Kerim dersi  verilen kurslarda , aynı zamanda değerlerimizi de aşılınıyor Bunun yanı sıra sanat alanında da gitar ve resim kursu gibi çeşitli imkanlar sunulan . Yaz Spor Okulları bünyesinde oluşturulan sportif eğitimlerle  de birçok branşta sürdürülüyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/LKIZILTEPE

    


31.3° / 19.3°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00