KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN KADIN ESNAFA DESTEK ZİYARETLERİ

Kızıltepe Belediyesine bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz kadın esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyor.

Mardin 15.08.2017 17:43:37 0
KIZILTEPE BELEDİYESİNDEN KADIN ESNAFA DESTEK ZİYARETLERİ

 Kızıltepe Belediyesine  bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz kadın esnaflarımızı ziyaret etmeye devam ediyor.

 

 Kadınları  hiçbir konuda yalnız bırakmayan Kızıltepe  belediyesi yaptığı bu uygulamayla kadın esnaflarımızın yanında olduğunu bir kez daha ortaya koydu.. Mikro kredi ile iş sahibi olan kadın esnafları  kalabalık bir ekiple ziyaret ederek, Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın selamlarını ileteterek erkek egemen bir toplumdan sıyrılarak kadınların da bir yerlerin lideri olduğunu gösteriyor.

 

 

  Ziyaretler sırasında  kadınlarımızın sorunlarını dinleyerek,herhangi bir şeye ihtiyaçları varsa ihtiyaçlarını gidermeye çalışılıyor. Mikro kredi ile iş sahibi olan kadın esnaflarımızın ziyaretine katılan Kaymakam-Belediye Başkan Vekili’nin Eşi Ayşe ODABAŞ: “Kadınlarımızın hayaldi ama gerçekleşmedi olsun demelerini istemiyoruz. Bizler bu yüzden her zaman kadınlarımızın yanındayız. Kadınlarımızın dertlerine, sevinçlerine ortak olmaya devam ediyoruz. ” dedi. ODABAŞ: “Kadın Merkezlerimizden mezun olan kadınlarımızın birçoğu iş sahibi olmaktadır ve böylelikle kendi iş yerlerini açabilmektedir. Kadınlarımız meslek edindirme, istihdam oluşturma ve ev ekonomisine katkıda bulundukları takdirde kendilerini daha güçlü hissedeceklerdir. Bizlerde her konu da onların yanındayız. Kadın olarak, kadınlarımızın başarı hikâyelerini gördükçe mutlu oluyorum.”  Açıklamasında bulundu.

 

Kızıltepeli  Kadın esnaflar belediyenin  kendilerini ziyaret etmelerinden onlarla yakından ilgilenmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdiler. Yapılan bu tür çalışmalarla kendilerini daha güçlü, güvenli ve mutlu hıssettikleri   belirten kadın esnaflar  kendilerine bu konuda destek olan herkese teşekkür ettiler. 

 

 

ARTUKLU  HABER AJANSI-MARDİN


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00