KIZILTEPE BELEDİYESİ`NDEN ŞEHİT VE -GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ

Kızıltepe Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

Mardin 20.06.2017 08:45:37 0
KIZILTEPE BELEDİYESİ`NDEN ŞEHİT VE -GAZİLERE İFTAR YEMEĞİ

Kızıltepe Belediyesi  tarafından şehit aileleri ve gazilere iftar yemeği verildi.

 

Kızıltepe Belediyesinin  Buhara düğün salonunda düzenlediği iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelinerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğu yaşandı. İftara eşiyle birlikte katılan Kaymakam-ve Kızıltepe  Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ : “Başlangıcı rahmet, ortası mağfiret, sonu bereket olan Ramazan ayında Allah oruçlarınızı kabul etsin. Her birimize Kadir gecesin, ardından da bayramı görmeyi nasip etsin.” diyerek iyi dileklerde bulundu.

 

Şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen  Kaymakam-ve Kızıltepe  Belediye Başkan VekiliODABAŞ: “ Belediye başkanlığına atandıktan sonra özellikle sosyal hizmetler ve sosyal belediyecilik anlamında Kızıltepe Belediyesi Sizinle yani ‘Belediyeniz Sizinle’ sloganını benimsedik. Ancak şunu gördük ki özellikle son yirmi senede bu belediye gazilerimizin, şehit yakınlarının yanında hiç durmamış o yüzden sizlere görevimiz çok fazla bunun bilincindeyiz. Sizlerle ne kadar ilgilensek ne kadar beraber olsak az. Şehit yakınlarımızı şehit çocuklarımızı şehit anne babaları bize emanet etmiş. Bu vatanı vatan yapan onların asil kanları, birliğimizin beraberliğimizin mührüdür şehitlerimiz, bunun bilincindeyiz ve bunun farkındayız. Gerek kaymakam olarak gerek belediye başkanınız olarak yaptığımız, sunduğumuz, sunacağımız hizmetlerin tamamında bunu göz önüne alacağız. Hepinizin şimdiden Ramazan bayramınızı tebrik ederim.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Verilen iftar yemeğinden  memnun kalan şehit aileleri ve gaziler Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’a teşekkürlerini iletti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI/MARDİN-KIZILTEPE

 


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10164,79%0,06
  • DOLAR

    32,21% 0,17
  • EURO

    35,10% 0,09
  • GRAM ALTIN

    2471,40% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3965,39% 0,79