KIZILCAHAMAM`DA MUHTEŞEM NEŞET ERTAŞ KONSERİ

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Türküleri Konseri programı düzenlendi.

28.05.2016 12:19:03 0
KIZILCAHAMAM`DA MUHTEŞEM  NEŞET ERTAŞ KONSERİ

Kızılcahamam Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Türküleri Konseri programı düzenlendi.

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Neşet Ertaş Türküleri Konseri programına Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Gazi Üniversitesi  Eski Dekanı Ali Güz, Belediye Başkanımız  Muhittin Güney ve Eşi Ayşe Güney, İlçe Garnizon Komutanı Kadir Bilgi, Askerlik Şube Başkanı Sefa Burak Gürleyen, İlçe Müftüsü Sinan Kazancı, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 

Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilimdalı'nda eğitimci olan hemşerimiz Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akpınar ve öğrencilerinin Kızılcahamam Swiss İnternational otelde gerçekleştirdiği konser programda konuk sanatçı olarak Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Sanatçısı Nilgün Kızılcı ile birbirinden güzel Neşet Ertaş Türküleri seslendirdiler.

 Belediye Başkanımız Muhittin Güney Yaptığı konuşmada; Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilimdalı'nda eğitimci olan hemşerimiz Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akpınar  bu güzel konser için çok teşekkür ederek , Yrd. Doç. Dr. Mehmet Akpınar  ve Ankara Devlet Türk Halk Müziği Korosu Sanatçısı Nilgün Kızılcı'ya plaket ve çiçek takdim etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82