KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNİN ARAÇLARI ÇELTİKÇİ MAHALLESİ`NDE HİZMET VERECEK

Kızılcahamam Belediyesi`nin Çeltikçi Mahallesi`nde hizmet verecek olan iş makinalarının açılışı, Cuma namazının ardından Çeltikçi Mahallesi`nde yapıldı.

Belediye Haberleri 20.02.2016 10:10:46 0
KIZILCAHAMAM BELEDİYESİNİN ARAÇLARI  ÇELTİKÇİ MAHALLESİ`NDE HİZMET VERECEK

Kızılcahamam Belediyesi'nin Çeltikçi Mahallesi'nde hizmet verecek olan iş makinalarının açılışı dün Cuma namazının ardından Çeltikçi Mahallesi'nde yapıldı.

 Çeltikçi Mahallesi ve diğer mahallelerde hizmet verecek olan araçlar için yapılan programa Belediye Başkanı Muhittin Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Başkan Danışmanı ve Genel Koordinatör İhsan Taşer, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Kalender, Murtaza Güngör, Kemal Öztürk, Yusuf Şengül, Durali Uygun, Songül Ergelen, Adem Emin Atakul, Fatih Oral, İbrahim Yıldız ve Günaydın Yüce, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Çeltikçi Mahallesi ve civar mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Muhittin Güney, Kızılcahamam Belediyesi'nde hizmet vermekte olan araçlarımızdan bazıları bundan böyle Çeltikçi Mahallesi'nde kalarak, Kızılcahamam Belediyesi Garaj Amirliği ile koordineli olarak hizmet verecek dedi. Yapılan bu çalışmanın mahallelerimizde hizmet alımının daha hızlı olması için düzenlendiğini söyleyen Başkan Güney, tüm mahallelerimiz için hayırlı olmasını diledi. Başkanımızın konuşmasının ardından dua edilerek araçlarımız hizmete başladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00