KIZILAY`DA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU AKTI

Ankara?nın kalbi Kızılay?da bir ay önce meydana gelen bombalı terör saldırısında 32 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının birinci ayında saldırının gerçekleştiği yerde ve saatte Ankara Kulübü Derneği ve Türkiye Barolar Birliği?nin öncülünde gerçekleştiril

13.04.2016 21:13:05 0
KIZILAY`DA GÖZ YAŞLARI SEL OLDU AKTI

Ankara’nın kalbi Kızılay’da bir ay önce meydana gelen bombalı terör saldırısında 32 kişi hayatını kaybetmişti. Saldırının birinci ayında saldırının gerçekleştiği yerde ve saatte Ankara Kulübü Derneği ve Türkiye Barolar Birliği’nin öncülünde gerçekleştirilen anmada , terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anneleri sinir krizi geçirdi. Anmaya katılanlar ise göz yaşlarını tutamadı.

TESLİM OLMAYACAĞIZ

Dünyada 6 ay içinde hiçbir başkent böylesine ağır üç bombalı saldırı yaşamamıştır diyen Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan şunları söyledi: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne meydan okunacak yerin Başkent olduğunu iyi bilen bu karanlık odaklar şunu da iyi bilsinler! Hangi terör saldırısı, hangi bombalı tuzaklar bizleri bitirebilir? Kurtuluş Savaşını kazanmış, tarihinin en karanlık döneminden aydınlığa çıkmış bir milleti kimler yeniden karanlığa boğabilir?

Her ne olursa olsun teröre teslim olmayacaklarını ifade eden Özaslan , “Millet olarak hepimizi derinden yaralayan terör örgütlerinin bombalama ve sabotaj eylemleri nedeniyle yitirdiğimiz şehitlerimizi rahmetle anıyor ve manevi huzurlarında saygıyla eğiliyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.” dedi.

KARANFİLLER BIRAKILDI

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ise yaşanılan bu terör saldırılarından ötürü hayatını kaybedenleri anarken anmaya katılan bazı şehit yakınlarının sinir krizi geçirdiği görüldü. Acılı anneleri teselli etmek ise Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na düştü. Her iki başkan da şehit annelerini sakinleştirmek için büyük çaba harcadı. Bombalı terör saldırısının gerçekleştiği yere ise kırmızı karanfiller bırakıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07