KIZILAY BAŞKANI ERDEM`DEN``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ``MESAJI

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, engellilere sahip çıkmayı bir ?insanlık görevi? olarak gördüklerini belirterek, ?Onların her türlü sıkıntılarına merhem olmaya çalışmaya devem edeceğiz? dedi.

2.12.2016 10:24:29 0
KIZILAY BAŞKANI ERDEM`DEN``3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ``MESAJI

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, engellilere sahip çıkmayı bir ‘insanlık görevi’ olarak gördüklerini belirterek, “Onların her türlü sıkıntılarına merhem olmaya çalışmaya devem edeceğiz” dedi.

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erdem, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında; yapılan çalışmalarla farkındalığın artığını söyledi.

 

Engellilerin de hiçbir ayrıma maruz kalmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri gerektiğini ifade eden Erdem, “Gelenekleri güçlü ve insan odaklı bir kültüre sahip olmamız nedeniyle engelliler ile ilgili, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, engellilerle ilgilenmek ve onlara yardım etmek zorundayız. Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi ve Mersin Kızılay Şube olarak hiçbir ayrım yapmadan dün olduğu gibi bugünden sonrada engelli kardeşlerimizin sorunlarına öncelik vermeye, her türlü talebini ve ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz.

 

Bu dünya bir imtihan dünyasıdır. İmtihan yeri olması itibariyle bu dünyada her şey, hikmet perdesi altında cereyan etmektedir. Bu sebeple engellilerin, diğer bireyler gibi toplumsal yaşamın her alanında, toplumsal yaşama katılımları oldukça önemlidir.

 

Engelli kardeşlerimize sahip çıkmayı bir insanlık görevi olarak görüyor ve onların her türlü sıkıntılarına merhem olmaya çalışmaya devem edeceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam diliyorum" dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 

 
 

24.9° / 14.9°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62