KIYMAZ?DAN EYLEMCİ RULMAN İŞÇİLERİNE ZİYARET

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS)?de eylem yapan işçileri ziyaret etti.

9.06.2015 14:47:17 0
 KIYMAZ?DAN EYLEMCİ RULMAN İŞÇİLERİNE  ZİYARET

 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS)’de eylem yapan işçileri ziyaret etti.        

 Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS)’de eylem yapan işçileri ziyaret etti. Kıymaz işçiler ile konuşarak sorunlarını dinledi. Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS)’nin Polatlı için çok önemli bir kuruluş olduğunu, bunun yanında esnafın temel direği işçilerinde her zaman yanında olduklarını belirten Kıymaz şunları kaydetti. “Polatlımızın bölge ekonomisine çok önemli katkı sağlayan Polatlı’nın, iç dinamiklerini besleyen istidamı oluşturan, değerli bir kuruluş olan bölgemizin olduğu kadar ülkemizin sayılı bir kuruluşu Ortadoğu Rulman Sanayi (ORS) gibi sanayinin lokomotifleri arasında bulunması Polatlı için bu tür sanayinin, Polatlıda bulunması bölgemiz ve ülkemiz için önemsiyoruz.” İfadelerini kullandı.

“İŞÇİLER MAĞDUR EDİLMEDEN SON BULSUN”

               İşçilerin mağdur edilmeden bu yaşananların son bulmasını vurgulayan Kıymaz sözlerinin devamında ise “Sağlıklı bir yapı içerisinde oluşan bir takım sorunların yaşandığı çalışanların ve sendikanın görüşmelerinin sürdüğü Rulman yetkililerin bu konuda uzlaşmacı yaklaşımlarının en kısa sürede soruna çözüm bulunacağı kanısı görülmekte de, olan sorunun çalışanların mağdur edilmeden bu yaşananların son bulacağına inanıyor ve ümidimi koruyorum. Bu nedenle ziyaret ettiğim çalışan işçi emekçi arkadaşlarımın sorunlarını beklentilerini kendilerinden dinledim. Her zaman yanında olduğumuzu, Polatlı’nın böyle bir işyerinin de korunması gerektiğinin bilinciyle beraber hep birlikte sorunun en kısa sürede çözümüne katkı sunarak işimizi yoluna koyalım” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/POLATLI

HABER:RÜZGAR KABASAKAL

 
 
 

23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00