KILINÇ & UYGUR TAŞIMA KOOPERATİFİNDEN KIZILTEPE`DE 2000 KİŞİYE İFTAR.

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde faaliyet gösteren Kılınç& Uygur öğrenci ve eğitimci taşıma kooperatifi iki bin kişiye iftar verdi.

Mardin 10.06.2017 09:25:09 0
KILINÇ & UYGUR TAŞIMA KOOPERATİFİNDEN KIZILTEPE`DE 2000 KİŞİYE İFTAR.

Mardin'in Kızıltepe  ilçesinde faaliyet gösteren Kılınç& Uygur öğrenci ve eğitimci taşıma kooperatifi  iki bin kişiye iftar verdi.

 

Kızıltepe’de bir düğün salonunda verilen iftar yemeğine  AK.Parti Mardin milletvekili Orhan Miroğlu,ilçe Müftüsü Mahsum taşçı,ilçe  emniyet müdürü Aykut Çetinkaya,İlçe milli eğitim müdürü Mehmet Ali Az,öğretmenler,STK.temsilciler ve basın mensupları katıldı.

 

Kılınç & Uygur Kooperatifi yönetim kurulu başkanı Lokman Kılınç İftar ile ilgili yaptığı açıklamada. Yaklaşık on bir senedir geleceğimiz olan öğrencilerimizi ve onları geleceğe hazırlayan eğitimcilerimize taşıma hizmeti sunmaktayız.Allah’a şükürler olsun bu güne kadar yaptığımız hizmet ile ilgili ne öğretmenlerimizden nede öğrenci ve velilerimizden herhangi bir şikayet almadık bu gün bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Kılınç  2016  2017 eğitim sezonun son günü olan bu mübarek Cuma gününde huzurla sezonu kapattığımız için Yüce Rabbimize şükür ediyoruz. Öğrencilerimiz bu gün karnelerini aldılar, Çocuklarımızın Eğitiminde  Büyük emekleri ve   fedakarlığı bulunan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.Aynı şekilde On bir senedir Kılınç & Uygur taşıma kooperatifimizin servis araçlarını güvenle tercih eden geleceği olan evlatlarını bize emanet eden  Velilerimize de ayrıca  teşekkür ederim. Bu iftara bizimle iştirak eden meslektaşlarımız  olan Kızıltepe Taşıma Kooperatifi Başkanı sayın Haci Zeki Bahadır ve Öğrencim Kooperatif Başkanı sayın Şehmus Gökçen’e  ayrıca teşekkür ederim.

 

Karneleri iyi olan,Başarılı  öğrencilerimiz tatil boyunca çalışarak gelecek sene  başarılarını katlamaları,Notu düşük olan öğrencilerimizde kesinlikle üzülmesinler tatilde çalışıp,eksi notlarını artıya dönüştürsünler. Çalışmadan hiçbir alanda İnsan başarılı olamıyor. Bu gün  burada bizi kırmayıp, iftar davetimize icabet eden herkese ayrı,ayrı teşekkür ediyor,Kısa süre önce Mardin Artuklu Fatih ortaokulunu birincilikle bitiren ve aynı gece vefat eden Süryani kardeşimiz Nahir Begtaş’ın ölümü  tüm Mardin halkı ve bizleri derinden üzmüştür.Ailesine bir kez daha başsağlığı ve sabır  diliyorum. “Dedi.  

 

 

ARTUKLU AHBER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07