JOKER ÇETESİ DERİN DARBE FİLMİ`NE ``MURAT BAŞOĞLU``NDAN AĞIR DARBE

Ankara`da çekimlerine yeni başlanan ``JOKER ÇETESİ`` Filmin yapımcısı İMZA GRUP MEDYA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yiğit yayınladığı video açıklama ile Filmin başrol oyuncularından Murat Başoğlu`nun Yunanistan üzerinden Avrupa`ya çıktığını belirterek

Magazin 4.09.2017 02:03:33 0
JOKER ÇETESİ DERİN DARBE FİLMİ`NE ``MURAT BAŞOĞLU``NDAN AĞIR DARBE

Ankara'da çekimlerine yeni başlanan ''JOKER ÇETESİ'' Filmin yapımcısı İMZA GRUP MEDYA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yiğit yayınladığı video açıklama ile Filmin başrol oyuncularından Murat Başoğlu'nun Yunanistan üzerinden Avrupa'ya çıktığını belirterek bunun da önemli mağduriyetlerine sebep olduğunu açıkladı.

 

 İMZA GRUP MEDYA A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yiğit açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 

''Merhaba,Değerli Dostlarım,Arkadaşlarım,Meslektaşlarım,Oyuncu Dostlarım…

 

Öncelikle hepinizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. İmza Grup Medya A.Ş Yönetim Kurulu adına bu akşam,bu şekilde bir çekim yapma  zorunluluğu buldum kendimde…

 

Çünkü hepinizin bildiği üzere,yakın zamanda Ankara de çekimlerine başlayacağımız ve hatta kısmen çekimlerine başladığımız ‘’JOKER ÇETESİ’’ filminin birkaç merak edilen konusunu sizlere açıklamak istiyorum.

 

Öncelikle hepinizin bildiği üzre ‘’JOKER ÇETESİ’ ’Filminin başrol oyuncularından biri   Murat Başoğlu idi.Ve Murat Başoğlu ile yaptığımız sözleşme gereğince Joker Çetesi’nin Baş rol oyuncularından biri olarak kendisini seçmiştik. Ve anlaşmıştık. İmzaları da atmış karşılıklı mutabakata varmıştık. Âmâ vahim bir olay sonucu Murat Başoğlu’nun Yunanistan üzerinden Avrupa’ya gittiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

 

Gerçekten biz İmza grup Medya A.Ş Ailesi olarak üzücü bir durum, çünkü bir taraftan mağdur edildik Çünkü bir çok sponsorumuz Murat Başoğlu’nun varlığı ile bizim sinema filmimize sponsor olmayı kabul etmişlerdi. Bunun akabinde Murat Başoğlu’nun yaşanan olumlu ve olumsuz durumlarından dolayı sponsorlarımız ve destekçilerimiz geri çekilmiş bulunmaktadır. Buna rağmen büyük bir kararlılık ve büyük bir azimle Sinema filmimizin çekimlerini Polatlı ilçesine aldırarak Polatlı ilçesinde filmin çekimlerini devam ettirmekteyiz. Hiç bir sıkıntı ve problem yaşamamaktayız.

 

Maddi ve Manevi sorunlarımızı kısmen de olsa halletmiş bulunup, yolumuza devam etmekteyiz.Ne Murat Başoğlu,Ne de Yakup Yavru hiçbir oyuncu,İmza Grup Medya A.Ş’nin üzerinde değildir. Dediğim gibi herkes gelip geçicidir.Ama İmza Grup Medya A.Ş Ankara’da ve Türkiye’de belki de bir gün Dünya da tanınacak bir yapım firması olacaktır. Hepimizin azmi ve temennisi bundan ibarettir.Sizlerden tek isteğim şudur:’’Biz kendi çabalarımızla bu yola girmişken,Destek vermezseniz bile,Yolumuza engel olmayın.’’Sizden ricam bu..Yani bazı azimden gelen başarıları kutlamayı bilin.Bu da bir erdemdir.Sizlerden  son bir ricam var.’’joker Çetesi’’sinema filmi çekimleri bittikten sonra,ilk gün nasıl eleştiriyorsanız Filmden sonra da aynı eleştirilerinizi  bekliyorum Ve yine Dediğim gibi İmza Grup Medya A.Ş  Ailesi olarak hepinize teşekkür ediyorum.Esen Kalın’’Açıklamasında bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ/ÖZEL HABER

 

 

 

 

 


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10219,59%0,01
  • DOLAR

    32,21% 0,01
  • EURO

    34,77% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2427,07% -0,70
  • Ç. ALTIN

    3925,56% -0,46