JAPON TURCULAR MARDİN`E HAYRAN KALDI

Mardin'e gezi amacıyla gelen Japonya`nın önde gelen turizm firmalarından biri olan JTB Grup'un Tur Paketi Planlama Birimlerinin yöneticileri ve çalışanlarından oluşan bir heyet Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan ile bir araya geldi.

Mardin 24.04.2014 12:03:31 0
JAPON TURCULAR MARDİN`E HAYRAN KALDI

Mardin’e gezi amacıyla gelen Japonya`nın önde gelen turizm firmalarından biri olan JTB Grup’un Tur Paketi Planlama Birimlerinin yöneticileri ve çalışanlarından oluşan bir heyet Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan ile bir araya geldi.Mardin`de tarihi yerleri gezen heyet,Mardin`e hayran kaldı.

Mardin’e gezi amacıyla gelen Japonya`nın önde gelen turizm firmalarından biri olan JTB Grup’un Tur Paketi Planlama Birimlerinin yöneticileri ve çalışanlarından oluşan bir heyet Mardin Vali Yardımcısı Ali Güldoğan ile bir araya geldi.

Toplantıda Vali Yardımcısı Ali Güldoğan’a, Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak, İl Kültür Turizm Müdürü Alaattin Aydın ve Martod Başkanı Azad Özgür Gürgör eşlik etti.

Mardin’e zamanla daha çok yerli ve yabancı turist geleceğini ifade eden Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, "Mardin`i Avrupa`nın yanı sıra Uzakdoğu`nun gözdesi yapmayı hedefliyoruz. Konuklarımız kentimizden oldukça memnun kaldı. İnşallah önümüzdeki yıllarda kentimize daha çok turist çekmiş olacağız. Japonların gelme sebebi bundan sonra hazırlanacak olan tur paketlerine Mardin`i de içine almalarını sağlamaktır. Bu şekilde bölgeyi turizme açmayı planlıyoruz" dedi.

Mardin`de üç gün kalacak olan Japon heyet, Mardin’in tarihi ve kültürel mekanlarında incelemelerde bulunuyor. İl Kültür ve Turizm Müdürü Alaattin Aydın, Mardin’i tanıtmak amacıyla düzenledikleri organizasyon kapsamında tarihi yerleri gezdirdiklerini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,08
  • EURO

    34,70% -0,16
  • GRAM ALTIN

    2400,45% -0,35
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24