İZTO Başkanı Özgener`e Mardinlilerden ziyaret

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, ?En küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkesi önemsiyoruz ve elbirliğiyle İzmir?e hizmet edeceğiz? dedi.

29.04.2018 13:57:29 0
İZTO Başkanı Özgener`e Mardinlilerden ziyaret

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanı Mahmut Özgener, “En küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkesi önemsiyoruz ve elbirliğiyle İzmir’e hizmet edeceğiz” dedi.

 

İzmir Mardinliler Federasyonu tarafından İzmir Ticaret Odası (İZTO) Başkanlığı’na seçilen Mahmut Özgener’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Konak ilçesine bağlı Alsancak Kordon’da yeni yapılan hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ahmet Tunç tarafından Özgener’e tebrik ve başarı dilekleri iletildi.

 

Genel Sekreter Dilara Sürgü ve yönetim kurulu üyesi Mert Pala’nın kapıda karşıladığı federasyon üyeleri, dün olduğu gibi bugün de Özgener’in yanında olduklarını dile getirdi. Bundan sonra yapılacak olan çalışmalarda açık destek sözü veren Başkan Ahmet Tunç ziyarette yaptığı konuşmasında Mardinlilerin İzmir’de şuan her iş sektöründe önemli yerlere geldiklerini belirterek, “Şuan İzmir’de bulunan Mardinliler her iş kolunda söz sahibiler. Bu anlamda İzmir Ticaret Odası’na kayıtlı da bir çok hemşerimiz bulunmakta. Bu anlamda yapılacak olan her çalışmada sizlerin yanındayız” ifadelerine yer verdi.

 

Tunç, Özgener’in başkanlığını önemsediklerini belirterek, “Sizin misyonunuz bizim için önemli. Var olan birikime çok ciddi katkılar yapacağınıza inanıyoruz. İzmir’e ve tüm ülkemize hayırlı olsun” sözlerine yer verdi.

 

“UNUTMAYACAĞIM ANILAR İÇERİSİNDE”

 

Adaylık sürecinde yaptığı destek ziyaretlerinin arasında birkaç tane programı hiç unutmadığını, bunların içerisinde İzmir Mardinliler Federasyonu’na Mart ayı içerisinde yaptığı ziyaretin kendisi için önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Özgener ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Kentteki eksikliklerin tamamını göremeyeceğini ve bu anlamda destek istediğini de ifade eden Özgener, “Bilindiği üzere kentteki her şeyi görmemiz mümkün değil. Bu anlamda sizlere de büyük işler düşüyor. Sizler gördüğünüz eksiklikleri bize iletirseniz bizler de bu anlamda o eksikliği giderebiliriz. Ondan dolayı sizlere de büyük işler düşüyor. Bizler İzmir için çalışacağız sizler de bize bu anlamda destek vereceksiniz” dedi.

 

Özgener, İzmir’in ekonomik anlamda her özelliğinin geliştirilmesi ve dünya ekonomisinde önemli bir noktaya gelmesi için çalışacaklarını kaydederek, “Hedefimiz bu denli büyük ve en önemli çalışma arkadaşımız bu kentin dinamikleridir. En küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkesi önemsiyoruz ve elbirliğiyle İzmir’e hizmet edeceğiz” diye konuştu.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07