İZMİRLİ İŞ ADAMI LEVENT KOÇ:`` AK PARTİ İZMİR`E ÇAĞ ATLATACAK``

1 Kasım Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölge aday adaylığı müracaatında bulunan ,Erzurum kökenli,İzmirde yaşayan Erzurumluların önemli isimlerinden İş Adamı Levent Koç Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç`a aday adaylı

Siyaset 13.09.2015 22:06:35 0
İZMİRLİ  İŞ ADAMI LEVENT KOÇ:`` AK PARTİ İZMİR`E ÇAĞ ATLATACAK``

1 Kasım Milletvekili genel  seçimlerinde Ak Parti İzmir 2.Bölge aday adaylığı müracaatında bulunan ,Erzurum kökenli,İzmirde yaşayan  Erzurumluların  önemli isimlerinden  İş Adamı Levent Koç Artuklu Haber Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç'a aday adaylığı ve ülke gündemine yönelik  önemli açıklamalarda bulundu.

Levent Koç,İzmir'de yaşayan Erzurumlu Hemşerilerinin, Milletvekili adaylığı söz konusu olması halinde Destek vereceklerini Gerek Ailesi,gerek mensup olduğu aşiretinin  verilmiş sözlerinin bulunduğunu belirterek,Ak Parti'ye oyların kanalize edilmesinde büyük çaba harcadığını belirterek,Erzurum Kürtlerinin desteğinin kendisi için çok önem arz ettiğini ifade etti.

Günümüz koşullarında Çözüm Sürecinin devamı için de Çeşitli STK'ları ile görüşmeler  yürüttüğünü ve Ülkemizde devam eden Terör olaylarının sonlandırılması yönündeki Ak Parti Hükumetinin yürüttüğü tüm  çalışmalara sonuna kadar destek olacağını ifade etti.

Son dönemlerde artan terör olayları nedeniyle Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini kaydeden Levent Koç: "Ülkemiz son dönemlerde terör belası yüzünden zor bir süreçten geçiyor. Gün geçmiyor ki şehit haberleri eksik olmuyor. Onlarca emniyet mensubumuz, askerimiz, polisimiz ülkemizin bekası için hayatını kaybediyor. Felaket senaryosu çizmiyorum ama özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemiz yangın yeri gibi. Vatandaşlarımız tedirgin. Şehit haberlerini alan ailelerimizin ocaklarına ateş düşüyor.Saldırılarda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum, inşallah onların kanını dökenler her bir damlanın karşılığını ödeyecekler.7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizlik birilerinin şımarmasına neden oldu, bu yüzden Türkiye’nin acilen tek başına ve güçlü bir iktidara ihtiyacı var” şeklinde konuştu.
Levent Koç daha sonra sözlerine şöyle devam etti:'' Bu seçim ,  seçimlerin anası olacaktır. Türkiye geleceğinin yol haritasını belirleyecektir. Hedef Cumhurbaşkanımız Erdoğan’dır. Erdoğan’ın mücadelesi milletin mücadelesinin ta kendisidir. Şunu herkes bilmelidir ki milletimiz bağrından çıkardığı evladına her türlü şartta sahip çıkacaktır. ''Dedi.

Ankara'da bulunduğu süre içerisinde Ak Parti 5.Olağan Kongresine katılan ve önemli temaslarda bulunan Ak Parti İzmir 2.Bölge aday adayı Levent Koç,Artuklu Haber Bürosunu da ziyaret ederek,hem adaylığı hem de Ülke gündemine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90