İZMİR BAKKALLAR ODASINDAN KALP SAĞLIĞI PROTOKOLÜ

Gündem 21.10.2013 23:06:25 0
İZMİR BAKKALLAR ODASINDAN KALP SAĞLIĞI PROTOKOLÜ

İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı Yaptığı açıklamada :``Üyelerimizin uzun çalışma saati ve yaşadığı sıkıntılar nedeni ile bir çok hastalık oluşabilmektedir. İş stresinin de eklenmesi ile kalp hastalıkları da gözükmektedir bu nedenle Atakalp Özel Kalp Hastanesi ile Odamız Üyeleri, Eş ve Çocukları’nın faydalanması için Protokol imzaladık``Dedi., Başkan Emin Bağcı açıklamasında:``SGK. mensubu Üyelerimiz, Eş ve Çocukları sağlık ile ilgili sorunlarının teşhisi ve tedavisi amacıyla, sağlık kurumunda ayakta veya yatarak tedavileri için gerekli her türlü tıbbi yardım ve müdahalelerin de Devletin katılım payı hariç ATAKALP Hastanesinin fiyat tarifesi üzerinden %20 indirim sağlanacağını, faydalanabilmek için Üyelerin, Oda dan alacakları bir Oda Faaliyet Belgesi ile Hastaneye gitmelerinin yeterli olacağını belirtti.
İzmir Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Emin Bağcı üyelerimizin uzun çalışma saati ve yaşadığı sıkıntılar nedeni ile bir çok hastalık oluşabilmektedir. İş stresinin de eklenmesi ile kalp hastalıkları da gözükmektedir bu nedenle, Başkan Emin Bağcı, Atakalp Özel Kalp Hastanesi ile Odamız Üyeleri, Eş ve Çocukları’nın faydalanması için Protokol imzaladıklarını belirtti. 
SGK. mensubu Üyelerimiz, Eş ve Çocukları sağlık ile ilgili sorunlarının teşhisi ve tedavisi amacıyla, sağlık kurumunda ayakta veya yatarak tedavileri için gerekli her türlü tıbbi yardım ve müdahalelerin de Devletin katılım payı hariç ATAKALP Hastanesinin fiyat tarifesi üzerinden %20 indirim sağlanacağını, faydalanabilmek için Üyelerin, Oda dan alacakları bir Oda Faaliyet Belgesi ile Hastaneye gitmelerinin yeterli olacağını belirtti.


ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


Anahtar Kelimeler:
27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78