İZMİR MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN MİDYE FESTİVALİ

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir`de İMAF Binasında düzenlediği Midye Festivaline ilgi çok yoğun oldu.

20.10.2017 19:12:18 0
İZMİR MARDİNLİLER FEDERASYONUNDAN  MİDYE FESTİVALİ

İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) İzmir'de İMAF Binasında düzenlediği Midye Festivaline ilgi çok yoğun oldu.

 

İzmir'de yaşayan Mardinlilerin çatı örgütü İzmir Mardinliler Federasyonu (İMAF) çeşitli etkinlikler Düzenleyerek İzmir'de yaşayan Mardinlileri bir araya getirerek Mardinliler arasında birlik ve Dayanışmayı en üst seviyelere çıkarma  çalışmalarını aralıksız olarak  sürdürüyor.

 

Geçen Hafta Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyası düzenleyerek Mardinlileri Kan Bağışı gibi ulvi bir nedenle buluşturan İMAF  bu hafta da Midye Festivalini  düzenleyerek,İzmir'de yaşayan Mardinlilere untamayacakları  bir Akşam yaşattı.

 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın da katıldığı 1.Gelenekesel Midye Festivali çok renkli görüntülere sahne oldu.Bir yandan Midye yiyen  Misafirler Bir yandan da Mardin'in Mahalli sanatçılarının seslendirdiği parçalara eşlik ettiler.

 

Hareketli parçalara Halay çekerek eşlik eden katılımcılar,Gece sona erdiğinde  İMAF  Başkanı Beşir Tunç ve Yönetim Kuruluna Teşekkür ederek,Etkinliğin Geleneksel olarak her yıl düzenlenemesini istediler.

 

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ise Önümüzdeki yıl Düzenlenecek Midye Fesrivaline Konak Belediyesi olarak destek olma ve açık havada düzenleme sözü vererek,Etkinliğin daha geniş kitlelere duyurulması gerektiğini ifade etti.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88