İzmir`de Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısına Yoğun İlgi

DİKA Ajansı İzmir`de karabağlar Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi

Gündem 23.01.2017 19:03:24 0
İzmir`de Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısına Yoğun İlgi

DİKA Ajansı  İzmir'de  karabağlar  Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda Cazibe Merkezleri Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi.

 

Türkiye'nin önemli şehirlerinde yatırımmcılara yönelik olarak DİKA Kalkınma Ajansı tarafından Cazibe Merkezleri Toplantıları düzenlenmesine devam ediliyor.

 

İzmir'de Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ait Toplantı salonunda gerçekleştirilen Cazibe Merkezleri bilgilendirme toplantısına Karabağlar ilçe Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç,  İzmir Mardinliler Vakfı (MARVAK) yönetcileri,İzmir Mardinliler Federasyonu Genel Başkanı Beşir Tunç,DİKA Genel Sekreteri YılmazAltındağ ,Mardinli iş adamları,İzmir ilinde faaliyet gösteren STK yöneticileri ve vatandaşlar yoğun olarak katılım gösterdi.

 

İzmir ilindeki bölge kökenli yatırımcıların Bölge için önemli olduğunu ve bu potansiyelin somutlaştırılmasını isteyen Dicle Kalkınma Ajansı   yatırımcı ve yatırımcı adaylarıyla katılımın yüksek olduğu bir toplantıyla bir araya geldi. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin ve Karabağlar Kaymakamı Sn. Mehmet Sadık Tunç'un da katılım gösterdiği etkinliğimizde hedeflenen katılımın sağlanması ve sermayedarlarımızın ilgisi dikkat çekti. Toplantı salonunun dolması yapılan programın ilgi çekiciliğini ve programa verilen önemin göstergesiydi adeta....


İzmir Mardinliler Federasyonu Başkanı Beşir Tunç'un açılış konuşmasını yaptığı toplantımızda, kendisinin böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmanın memnuniyetini yaşadığını bildirdikten sonra program ile ilgili temennilerini iletti. Kendi vakfına bağlı katılımcıları teşvik etmek için kendi desteklerini de sunacaklarının altını çizdi.



Ardından kürsüde söz alan Ajans Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ "Bu program Bölgemiz için hayati değere sahiptir, sizlere her türlü desteğimizi Ajans olarak vermeye hazırız. Bu sebeple İzmir'de sizlerle olmaktan mutluyuz. İzmir'in potansiyeli çok yüksek olup Bölge kökenli yatırımcılarımızın sayısı yüksektir. Bu programla Bölgemize büyük bir fırsat sağlanıp pozitif ayrımcılık yapılıyor.  Biz de bu vesileyle siz yatırımcılarımızı Bölgemize yatırım yapmaya davet ediyoruz" diyerek katılımcılara teşekkür etti.



Program katılımcıların soru ve önerileriyle devam edip, sunuşu gerçekleştiren Dika Mardin Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü  Mehmet Emin Paça'nın soruları cevaplandırmasıyla program  sona erdi. Program sonunda Marvak Başkanı Genel Sekreteri tarafından  katılım ve desteklerinden ötürü DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a teşekkür plaketi  sundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00