İYİ PARTİ NUSAYBİN'DE GÖREV DEĞİŞİMİ

İYİ Parti Nusaybin ilçe başkalığına hayırsever iş insanı Mehmet Emin Irmak atandı.

Mardin 2.11.2021 17:37:00 0
İYİ PARTİ NUSAYBİN

İYİ Parti Nusaybin ilçe başkalığına hayırsever iş insanı Mehmet Emin Irmak atandı. 

Sağlık sebepleri dolayısıyla görevinden ayrılan, Süleyman Ağırman, görevi Mehmet Emin İrmak'a devretti. 

Çiçeği burnunda İYİ Parti Nusaybin İlçe Başkanı Mehmet Emin Irmak yaptığı açıklamada "İYİ Parti, Türkiye'de yaşayan 84 milyon vatandaşı aynı ve  eşit görmektedir. İYİ parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve tüm yönetim kadrolarının göstermiş oldukları çaba ve gayretlerine destek vermek, Nusaybin ve Mardin halkımıza hizmet etmek için Nusaybin ilçe başkan aday adayları içinden bu ulvi görevi bana layık gören Mardin İl Başkanımız Sayın Süleyman Akar ve İl Yönetim Kurulu'na teşşekkür ederim" dedi.
İYİ Mardin İl Başkanı Süleyman Akar da atamaya ilişkin olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Şimdiye kadar Nusaybin ilçe başkanlığı görevini özveriyle yapan ve sağlık durumundan dolayı ayrılan Süleyman Ağırman başkanımıza gayretleri ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Süleyman Ağırman bizlerlen beraber milletin umudu olan iyi parti'ye destek ve hizmet etmeye devam etmesinden dolayı çok memnuz. 

Başkan Akar, Nusaybin ilçe başkanlığı aday adaylarının hepsine partilerine verdikleri değerden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti. 

İYİ Parti Mardin İl Başkanı Süleyman Akar, Nusaybin İlçe Başkanlığına atanan Mehmet Emin Irmak ve yönetimini de ayrı ayrı tebrik etti ve başarılar diledi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


Anahtar Kelimeler: PARTİ NUSAYBİN' GÖREV DEĞİŞİMİ
29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,54% 0,13
  • EURO

    34,87% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2434,65% 0,09
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36