İYİ PARTİ MARDİN BB BAŞKAN ADAYI SÜLAYMAN AKAR'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

31 Mart Mahalli seçimlerinde İYİ PARTİ Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Süleyman Akar yayınladığı Teşekkür mesajı ile Tüm Mardinli seçmenlere teşekkür etti.

Mardin 4.04.2024 11:25:00 0
İYİ PARTİ MARDİN BB BAŞKAN ADAYI SÜLAYMAN AKAR

31 Mart Mahalli seçimlerinde İYİ PARTİ Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Süleyman Akar yayınladığı Teşekkür mesajı ile Tüm Mardinli seçmenlere teşekkür etti.

 

İYİ PARTİ Mardin Büyükşehir Beleddiye Başkan Adayı Süleymen Akar yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

‘’31 Mart 2024   Mahalli seçim sonuçlarının ülkemize ve Mardin’imize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan dilerim.

Seçim  ve Adaylık Sürecinde   bize güvenen Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER ’ Başta olmak üzere seçim kampanyası boyunca desteğini esirgemeyen il ve ilçe Teşkilatlarımıza üye ve sandık kurularımızda görev alan temsilcilerimize  dostlarımıza hemşerilerime  ve  aileme  bize oy veren vermeyen  tüm Mardinli hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Seçimler Demokratik bir zeminde tecelli  etmeli sandıklara  Müdahale edilmeden milletimizin iradesi her türlü tartışmanın dışında kalacak şekilde seçimler tamamlanmalıdır


Bu nedenle Mardin'de Mevkidaşlarım olan  sayın Büyükşehir belediye başkan adayların tamamına ve seçimi kazanan Dem Parti adayı sn Ahmet Türk’ü tebrik ediyorum.

Siyasi ve içtimai hayatımda Şimdiye kadar olduğu gibi bundan böyle de ülkemin ve milletimin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğim.

Mardin'imizn 10 ilçesinde ve  704 mahallesinde oturan  888.869 HEMŞERİLERİM bizim sahada aktif olarak hiç kimseyi partili dir diye ayırt etmeden her seçmen ile tokalaştığımızı  Tüm esnaflarımızı ziyaret ederek Sahada Karşılaştığımız her aday ile tokalaştığımızı birlik ve beraberlik Pozu Verdiğimizi Mardin için bir birimize başarılar dilediğimize tüm Mardinli hemşerilerimiz şahit oldular.

Biz Mardin iyi parti teşkilatı olarak Tüm seçmene temas etmeyi kapısını çalıp gönlünü almayı denedik başarılı bir seçim kampanya dönemini tamamladık  Şehrimizin ve Ülkemizin selameti için birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu her zaman ve zeminde  demokratik seçimler ile kazanan adayları millete hizmet yolunda tebrik  ederek milletin iradesine helal getirecek teşebbüslere'de karşı durmalıyız

Akar Tüm Mardin Halkını Saygı ile selamlıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    9982,15%0,67
  • DOLAR

    32,41% -0,06
  • EURO

    34,81% 0,21
  • GRAM ALTIN

    2434,19% -0,17
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00