İSVEÇLİ GÜZEL MODEL`İN EN`LERİ....

adL Night Zoom fotoğraf çekimi için Türkiye'ye gelen ünlü model Emillia Andersson, Nişantaşı caddelerinde 7 saat süren, gece sokak çekimiyle fotoğrafçı Erman İştahlı'nın objektifine tüm güzelliğiyle poz verdi.

Magazin 5.12.2014 08:53:40 0
İSVEÇLİ GÜZEL MODEL`İN EN`LERİ....

 

 

İSVEÇLİ GÜZEL MODEL

EMILLIA ANDERSSON TÜRKİYE’DEKİ EN’LERİNİ ANLATTI!!!

 

EN BEĞENDİĞİM OYUNCU ÇAĞATAY ULUSOY!

EN BEĞENDİĞİM MODEL ÇAĞLA ŞİKEL!

EN BEĞENDİĞİM YEMEK GÖZLEME!

adL Night Zoom fotoğraf çekimi için Türkiye’ye gelen ünlü model Emillia Andersson,  Nişantaşı caddelerinde 7 saat süren, gece sokak çekimiyle fotoğrafçı Erman İştahlı’nın objektifine tüm güzelliğiyle poz verdi.

 İsveçli güzel model Emillia Andersson ‘‘İstanbul‘u çok duydum ve merak ettiğim bir şehirdi. Bir haftalığına geldim ve çok beğendim. Tarihi yapıları ve kültürüyle çok büyük ve cool bir şehir... Türk kadınları hem güzel hem de çok şık, stil sahibiler... adL çekimi çok keyifli ve farklıydı ilk defa gece çekimi yaptım ve sonuçları hepimizi çok memnun etti. Uzun elbiseler ve deri ceketlere bayıldım. Türk modellerden Çağla Şikel’i çok beğeniyorum. Çağatay Ulusoy’u da çok yakışıklı buluyorum. Gözleme favori yemeğim oldu J Kısa bir zaman geçirsem de ülkenizi çok sevdim ve unutamayacağım bir 1 hafta geçirdim. En kısa zamanda tekrar gelmek istiyorum’’ dedi.

 Moda dünyasının güçlü ve elegan markası adL Night Zoom’un yılbaşına özel tasarımları tüm zarafeti ve şıklığıyla siz kadınlara ulaşıyor. Yeni yılda abartıdan uzak, sade ve şık olmak istiyorsanız yada spor parıltılı tasarımlar giymek istiyorsanız adresiniz adL Night Zoom…

 adL Night Zoom “Night Glow” yılbaşı koleksiyonu, 2014’ü uğurluyor. Krep, jakar, kadife kumaşları ve dantel, kürk  detaylarıyla dişiliği ön plana çıkarıyor. Abartısız, ışıltı veren, nakış işlemelerle tasarlanmış jeanler spor şık olmanın rahatlığıyla gecenin tadını çıkartmanızı sağlıyor. 


ARTUKLU HABER AJANSMAGAZİN SERVİSİ


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88