İstmarina Satılık Daire Avantajlarından Yararlanın

İstmarina satılık daire avantajlarından yararlanarak daha konforlu ve lüks bir yaşama merhaba diyebilirsiniz! Çağımızın ihtiyaçlarından olan konforlu ve lüks daire satın alırken öncelikle istmarina gibi kaliteli ve güvenilir yapılar inşalar yapan bir firm

Ekonomi 23.07.2018 15:19:31 0
İstmarina Satılık Daire Avantajlarından Yararlanın

İstmarina satılık daire avantajlarından yararlanarak daha konforlu ve lüks bir yaşama merhaba diyebilirsiniz! Çağımızın ihtiyaçlarından olan konforlu ve lüks daire satın alırken öncelikle istmarina gibi kaliteli ve güvenilir yapılar inşalar yapan bir firmadan daire satın alarak güvende satın alırsınız.

Tüm dünyada sunulan karma yaşam projesi alanında tüm özellikleri bakımından bir numarası olan istmarina satılık daire avantajları sizleri bekliyor.

İstmarina ile sizlerde eşsiz bir yaşama merhaba diyerek tüm ihtiyaçlarınızı ayağınıza kadar getirebilirsiniz.

Çok önemli bir iş yemeğiniz var ve şehrin bir ucundaki iyi bir restorana gitmenize gerek yok! İstmarina yaşam merkezi içinde dünya mutlaklarından seçme restoranlarda mükemmel bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

Evinizde konforlu bir dinleme sonrası spor yapmak için de yaşam merkezinizde yer alan spor salonları ve güzellikle merkezlerinde kişisel bakım ihtiyaçlarını giderebilirsiniz.

İstmarina Satılık Daire Fiyatları

İstmarina projesi birçok açıdan tüm dünyanın konuştuğu ve özellikleri açısından ilk ve tek bir yaşam projesidir.

Sizlerde eşsiz bir yaşam sürmek şehrin içinde şehirden uzak yükselen bir projede yer almak isterseniz bu projemizin avantajları hakkında bilgi edinmelisiniz.

Yepyeni ve lüks bir yaşam alanınız aynı zamanda sizlere yatırım açısından da kar sağlar. Konut yatırımı yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan İstanbul Kartal’ın yükselen yüzü istmarina satılık daire sizleri bekliyor.

0541 255 46 52 nolu iletişim hattımızdan satılık ve kiralık konut, ofislerin fiyatları hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Yaşamı güzelleştiren İstmarina projemiz ile sizlerde eşsiz bir yaşama merhaba diyebilirsiniz.


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49