İSTİKLAL MADALYALILAR DERNEĞİ YENİMAHALLE`DE

Belediye Haberleri 30.07.2013 12:18:03 0
İSTİKLAL MADALYALILAR DERNEĞİ YENİMAHALLE`DE


İstiklal Madalyalılar Derneği Başkanı Torun Mengüloğlu ve dernek üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Mengüloğlu Yaşar’a fahri üyelik teklifinde bulundu.

Yaşar fahri üye oldu

Yaş ortalaması 80 olan dernek üyelerinin birinci derece yakınlarından kalan istiklal madalyaları ile geldikleri ziyaret, tarihi sohbete dönüştü. Ziyaretçilerin yakınlarından duydukları Kurtuluş Savaşı hatıralarını dinleyen Yaşar, “Yokluk ve yoksulluk içinde bağımsızlık savaşı kazanmış bir milletin ve ecdadın torunları olmaktan dolayı ne kadar gurur duysak azdır. Bu savaşın büyük özveriler ve yokluk içerisinde yapıldığının bilincinde olmalıyız. Bugün örnek gösterilecek bir Türkiye varsa Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesindedir. Türkiye’nin değerlerini ve geçmişini yaşatmak zorundayız. Sizi burada görmekten gurur ve mutluluk duydum. Sizi takdir ediyorum. Her türlü ihtiyacınıza kapımız açıktır” dedi. Derneğe fahri üye olma teklifinde bulunulması karşısında duygulanan Yaşar, “Böyle bir teklife hayır demem düşünülemez” dedi.

Sizin gibi insanlara ihtiyacımız var

İstiklal Madalyalarını tanıtmak amacıyla geldiklerini belirten Mengüloğlu Yaşar’a dernek çalışmalarını anlattı. Fahri üyelik teklifinde bulunan Dernek Başkanı Mengüloğlu Yaşar’a rozet taktı. Mengüloğlu,”Sizler bizim için değerlisiniz. Bizim sizin gibi siyasetçilere ihtiyacımız var. Memlekete hizmet eden herkese teşekkür ederiz” dedi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA-YENİMAHALLE


Anahtar Kelimeler:
25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40